Autor Subiect: Campanie service - verificare gratuita  (Citit de 44525 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bumbutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 75
  • Gen: Femeie
Re: Campanie Service - Primavara 2010
« Răspuns #90 : 23.Apr.2010, 07:27:26 p.m. »
Mi-am facut curaj si m-am programat pentru maine pentru a ma bucura si eu de campania asta...partea mai naspa e ca nu am sticker cu suzuki-club, dar ma lamuresc acolo daca mai beneficiez de vreun discount pentru manopera sau nu...eu sper ca da :)

Doar sunt fan suzuki nu? :)

L E: acum am vazut ca oricum beneficiez de 10 % ... bun si asa, pentru inceput :)

Printre problemutele masinii am observat si eu vreo cateva:

1. nu prea intra in treapta 1 de viteza... pana am prins eu o jmecherie dar nu tine intotdeauna si ma cam fac de kko in trafic  :dknw: :dknw: :dknw:

2. mici punctulete de vopsea sarita si vre 4-5 zgarieturi mai mult sau mai putin profunde...poate mi le repar cumva, sau fac rost de vreun tubusor de ala cu vopsea...desi... talent la pictura nu prea am.

3. mai scartaie placutele de frana uneori..

Insa mai vedem maine ce mai descoperim fiindca bumbutza mea are totusi vreo 51.000 km( vreo 4000 facuti de mine)  ;-)

« Ultima Modificare: 23.Apr.2010, 09:59:45 p.m. de bumbutza »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #91 : 25.Apr.2010, 09:34:15 p.m. »
Mi-am facut curaj si m-am programat pentru maine
Si eu merg tot maine, la 13:00. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Maioru

« Răspuns #92 : 26.Apr.2010, 11:15:29 a.m. »
Am profitat sambata de campania Autonet, dupa programarea facuta cu ajutorul lui @WayOfLife. Baietii ca de obicei au fost amabili, masina beneficiind de operatiile din desfasurator. Pentru cei care au mai fost, cunoasteti rutina (curatat, degresat, gresat, verificat lichide,etc). Mi-au montat si plasa laterala portbagaj, comandata de catre @WayOfLife-multumim Mihai !
 Probleme dupa 8500km nu am cu Suzi, agata putin de tot la retrogradare in treapta1, greierasi lipsa-sper s-o tina tot asa! Pentru revizia de 1an, 15000km nu-i fac pana-n iulie, dl. Bogdan Radu zise ca nu merge cu uleiul clientului, au dumnealor Texaco 5w-30 sigilat, la bidon de 1l/4l. Auzind asta, de filtre nici nu am mai intrebat, gandindu-ma ca poate aflu de la voi ceva legat de acest ulei.
Daca cei de la Autonet isi mai permit aceste campanii gratuite primavara/iarna, Suzi nu o sa le rateze, fiind incantata de atentia acordata. Multumim Autonet, iar voua spor in toate si foarte multi km fara probleme cu suzele!
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #93 : 26.Apr.2010, 03:48:58 p.m. »
Ma bucur ca a fost totul ok si va mai asteptam pe la noi!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #94 : 26.Apr.2010, 04:23:04 p.m. »
Gata verificarea, a durat cam 1:30-1:45 h, Yoshi e sanatos tun. :good: Singura "problema" semnalata este buba pe care o are la oglinda stanga :P
Am rugat sa verifice si placutele de frana, deoarece uneori scartaie - se pare ca sunt OK -, si faptul ca nu intra tot timpul cum trebuie in viteza I - au gresat putin pe acolo si deja pare sa mearga mai usor. :dknw: Sa vedem cum se prezinta in continuare.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline allex010

« Răspuns #95 : 26.Apr.2010, 05:22:42 p.m. »
Multumesc si eu Autonet (Way of Life si baietilor din service) pt. verificarea de sambata. Au fost foarte amabili si operativi.
SS 1.3 GS, negru

Offline hubbabubba

« Răspuns #96 : 27.Apr.2010, 12:22:27 p.m. »
Astazi la 8 am avut si eu SX-ista programata la control, se pare ca-i in forma maxima :) Multumesc WOL (raman datoare cu-un ceai in situatia ta :D) si baietilor de la Autonet care s-au dovedit super ok. Nu i-ati laudat degeaba  ;)

P.S. 1. Mi-au schimbat si suportul de numere, acum Kamsas Cta nu ma mai da de gol  :->
       2. Am inteles ca se va prelungi campania pana pe 30 mai, insa revine WOL cu confirmarea si poate cu mai multe detalii.
What goes around comes around ...

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #97 : 27.Apr.2010, 12:39:06 p.m. »
Ma bucur sa aud ca masinuta ta este in forma maxima si te mai asteptam pe la noi daca vei avea vreodata de rezolvat ceva.

Cat despre prelungirea campaniei este foarte adevarat. Campania s-a prelungit pana la sfarsitul lunii (adica 30)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #98 : 27.Apr.2010, 12:56:12 p.m. »
Sunt chiar acum la Autonet, Suza mea se pregateste sa intre la doctor. :D

Update: E gata, a durat o ora si un pic. Au rezolvat cu scartaitul ambreiajului si cu problema cu intratul in viteza 1 si marsarier. Sunt foarte multumit si ii felicit inca o data pentru initiativa.
« Ultima Modificare: 27.Apr.2010, 03:10:56 p.m. de 1nu »

Offline sanduraveica

« Răspuns #99 : 27.Apr.2010, 03:08:07 p.m. »
     .....sa fie el de net si de calculator! X-(. Multumesc Mihai sa fii sanatos ca ai nevoie, multmesc baietilor care s-au ocupat de masinuta care e sanatoasa tun. Ca si anul trecut JOS PALARIA!  :clap:   
  • Ignis