Autor Subiect: Campanie service - verificare gratuita  (Citit de 44510 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LTD

Re: Campanie Service - August - Septembrie - Autonet
« Răspuns #210 : 07.Sep.2010, 10:13:57 a.m. »
intr-o ora si 15 min am bifat verificarile din campanie si revizia de 15.000
suntem bine merci si dornici de alti si alti km pe munte
multumesc mihai pt ajutor, multumesc autonet pt rapiditate
2-3 baieti au navalit pe masina si pina sa-mi beau ciocolata (apropos... nu merge automatu :D) au rezolvat tot...
am o pagina intreaga de bife... singura observatie a fost ca am atins cu scutu probabil pe munte... da' asta o stiam si eu... si voi... :D
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline LTD

« Răspuns #211 : 07.Sep.2010, 11:20:25 a.m. »
Deocamdata nu avem cum sa il punem deoarece mecanicii ce i l-au montat lui Cristi sunt in concediu si as vrea sa ti-l monteze tot ei. De asemenea baiatul de la garantii se intoarce din concediu luni si pot discuta direct cu el dar daca nu exista nici o dauna la sistemul de suspensie care sa fie din vina lift-kit-ului nu se intampla nimic cu garantia.In cel mai nefericit caz poti pierde garantia la ansamblul respectiv nu la toata masinuta.Dar sa vina si colegii mei din concediu si discutam.
cind vin baietii din concediu? :D
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #212 : 07.Sep.2010, 12:04:15 p.m. »
Trebuie sa vina si Sorin , cel ce se ocupa de garantii.Te anunt eu.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #213 : 13.Sep.2010, 12:54:53 p.m. »
Am fost si eu Sambata pentru campania curenta, precum si pentru revizia de 3 ani. Multumiri pe aceasta cale lui WoL pentru programare. ;)

Totul a decurs bine; a durat in jur de 2 ore si un pic; s-a schimbat ulei, filtre, inlocuit antigelul, etc. Pentru ca o parte din verificarile de la revizia de 3 ani erau comune cu campania deraulata de Autonet, pretul reviziei a fost mai mica, undeva sub 600lei.  :good:

Se pare ca masina este in stare buna, desi, eu ca sofer mai observ diverse nereguli precum: scaunul soferului incepe sa capete un joc ce se simte in special in curbe; am niste greierasi pe undeva in usa sau stalpul dreapta.; mici zgarieturi pe care le observ dupa spalarea masinii, etc.

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #214 : 25.Sep.2010, 10:01:46 p.m. »
Am fost si eu, multumesc pt. solicitudine. A iesit bine la toate verificarile; masina n-are decat doi ani.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Campanie de verificare gratuita in service august 2013
« Răspuns #215 : 24.Iul.2013, 09:06:48 a.m. »
Am primit pe mail de la Suzuki Romania (http://www.suzuki.ro/autoturisme/suzuki/noutati/)

In perioada 29.07.2013 - 24.08.2013 va asteptam in service-urile autorizate Suzuki in vederea efectuarii unei verificari gratuite (in 19 puncte) la autoturismul dumneavoastra.
In timpul acestei actiuni, vom verifica gratuit urmatoarele elementele: nivel ulei motor, nivel antigel, nivel lichid frana, nivel electrolit, nivel lichid spalator parbriz, refrigerant A/C, lumini si semnale, lamele stergatoare, presiune anvelope, adancimea profilului de anvelopa, roti, vopsea si caroserie, frana de mana, lampi de semnalizare, diuze spalator, sistem evacuare, suspensii, placute de frana, discuri de frana.

Aceasta oferta este valabila pentru orice posesor de autoturism Suzuki, indiferent de varsta sau kilometrajul masinii.
Inainte de a vizita un dealer, va rugam sa faceti o programare, pentru a evita orice asteptare inutila.
* Promotia nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte in curs de desfasurare. Oferta valabila in perioada 29.07.2013 - 24.08.2013, in reteaua de service-uri autorizate Suzuki.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ASZ

Re: Campanie de verificare gratuita in service august 2013
« Răspuns #216 : 24.Iul.2013, 10:16:36 a.m. »
Si eu am primti acest e-mail, in primavara a mai fost o astfel de campania ... insa mi se pare ca sunt operatiuni destul de banale incluse in acest "pachet promo".

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #217 : 24.Iul.2013, 10:37:11 a.m. »
Ah ce bine! Chiar ma gandeam ca ar fi utila o verificare de rutina inainte de concediul in Grecia. Merci @gabineg :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #218 : 24.Iul.2013, 10:38:49 a.m. »
Si eu am primti acest e-mail, in primavara a mai fost o astfel de campania ... insa mi se pare ca sunt operatiuni destul de banale incluse in acest "pachet promo".

Păi în afară de ultimele 4 operaţiuni din meniu, celelalte se pot constitui într-un bucheţel numai bun de oferit de 8 martie, ar zice un misogin al cărui nume nu-l pot da publicităţii ...

P.S. Aşa cum a scris @Khaos, e binevenită oferta înainte de concediu ...
« Ultima Modificare: 24.Iul.2013, 10:40:24 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #219 : 24.Iul.2013, 10:59:27 a.m. »
... insa mi se pare ca sunt operatiuni destul de banale incluse in acest "pachet promo".

Banale, banale, dar daca te duci si le ceri la service, te costa vreo 80-100 lei  ;)

Si, vorba colegilor, este ideal sa le faci inainte de un drum lung in concediu.  >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice