Autor Subiect: Campanie service - verificare gratuita  (Citit de 44526 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline HyperL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
  • Gen: Bărbat
Re: Campanie Service - August - Septembrie - Autonet
« Răspuns #170 : 03.Aug.2010, 03:03:45 p.m. »
Am facut verificarea si totul a fost super, se poarta foarte bine baietii de la Autonet, totul a decurs foarte bine.
@WayOfLife: Am primit si o proforma pentru schimbarea Fise+Bujii si mi-a cam cazut fata cand am vazut ca o fisa+bobina costa ~2300lei  :-O + manopera care e OK
Suzuki Swift 1.3 GLX @63kW G13B
Model 2001 (achizitionat de nou in 2003)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #171 : 03.Aug.2010, 04:03:02 p.m. »
Da...piesele pentru suzuki-urile mai vechi au preturi exagerat de mari(pretul fiind cel impus de catre fabrica).Motivele as dori si eu sa le stiu.In orice caz, daca le gasesti prin alta parte, te ajutam cu manopera fara probleme si cu discountul de 15% pregatit ca am vazut ca ai sticker pe masinuta! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cipro

« Răspuns #172 : 04.Aug.2010, 01:12:39 a.m. »
CAND VIN LA BUCURESTI LA REVIZIE POT SA AM SI EU UN STICKER?MERSI :pardon:
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM

Offline BXXENL

« Răspuns #173 : 04.Aug.2010, 11:55:41 a.m. »
Am venit de la verificare, toate sunt bune. Placutele sunt pe duca, dar era de asteptat dupa 35K. S-a incercat remedierea unu zgomot la geamul soferului, dar nu a fost posibil sa se elimine problema (ceva problema de fabricatie). In orice caz, au incercat, au strans tot ce se putea strange, si au dat si cu spray cu vaselina. Foarte amabil intreg personalul. E un service pe care il recomand.  :good: Multumesc Autonet :good:
  • SX4 1.5
Alex

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #174 : 04.Aug.2010, 12:58:43 p.m. »
@cipro: Stickerele se achizitioneaza de la administrator care momentan nu este in tara.

@BXXENL: 35K? Cred ca iti calc pe urme cu swift-ul..Am ~18000 si placutele la jumatate :D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #175 : 07.Aug.2010, 12:38:55 p.m. »
Astazi am fost si eu la vizita programata la Autonet.Lucrul efectiv la masina nu a durat prea mult.Masina este ok  ,ma asteptam sa fie asa la cati kilometri are.Placutele sunt la 30-35%  asa ca pana in toamna-iarna am sa le inlocuiesc.Vreau sa le multumesc celor de la Autonet inclusiv lui Mihai pentru rabdare si "bibileala" la masina.Bafta si sper sa ne revedem in septembrie la vizita lui Jimny-lica. :D

Go Terios!!!:)

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #176 : 10.Aug.2010, 09:29:35 p.m. »
Am fost si eu astazi la ei  :) o singura problema constatata - un rulemnt spate, in rest ...totul pare sa fie ok deci am plecat acasica foarte multumit.
Multumesc si pe acesta cale celor de la AUTONET !  :good:

Offline cipro

« Răspuns #177 : 13.Aug.2010, 12:08:00 a.m. »
MULTUMESC CELOR DE LA AUTONET PENTRU CA SUNT SUPER BAIETI,AM FOST LUNI LA CONTROL AU GASIT CATEVA PIERDERI DE ULEI PE LA CUTIE ,PLANETARA DREAPTA FATA DAR NIMIC GRAV :clap:.MULTUMESC
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM

Offline danker

« Răspuns #178 : 13.Aug.2010, 02:30:06 p.m. »
- Fost si io joia trecuta la verificarea masinutei in campanie....  :x
- puncte + am stat langa masinutza (altfel nici nu ma intereseaza aceasta campanie) si am primit raspuns la diverse intrebari, mi-a verificat si echilibrat rotile, m-a verificat si sabotii si mi-a prelucrat un pic tamburul, verificari generale, amabilitate, oameni OK.
- puncte -  se simte criza, nu s-au mai completat diversele lichide, nu s-au mai curatat si gresat diversele angrenaje de la ansamblu de franare ale rotilor spate, etc.
Oricum pe anasamblu a fost ok, o initiativa care merita laudata.

P.S.

- Adi (mxxa )  si andrei , au venit rulmentii spate pt ignisurile voastre, asa caaaa....programati-va  si sa aveti succes cu rulmentii astia noi! :prty:
« Ultima Modificare: 13.Aug.2010, 02:42:11 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #179 : 13.Aug.2010, 05:24:25 p.m. »
Mersi frumos Dan!
Din pacate nu inteleg de ce iti mai cer sa lasi un numar de telefon ca sa fii anuntat cand iti vin piesele daca tot de prin "vecini" afli..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI