Autor Subiect: Campanie service - verificare gratuita  (Citit de 44530 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Maioru

Re: Campanie Service - August - Septembrie
« Răspuns #140 : 27.Iul.2010, 12:21:17 p.m. »
Nu-i problema..Facem o programare pentru toate la un loc. Ar fi chiar culmea sa va chem din Peris de mai multe ori,nu?
Salut!

Ai zis foarte bine @WOL, facem o programare pentru toate la un loc.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline wicked

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: Campanie Service - August - Septembrie - Autonet
« Răspuns #141 : 28.Iul.2010, 07:30:40 a.m. »
@hubbabubba
Am avut aceiasi problema ca si tine cu martorul, se aprindea, nu mai mergea abs-ul si cateodata murea si servodirectia.
Dupa mai multe vizite la service mi-au schimbat senzorul la roata si nu s-a mai aprins.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #142 : 28.Iul.2010, 08:11:28 a.m. »
Depinde de la masina la masina (tu ai swift, @hubbabubba are sx4) si de la caz la caz. Vom vedea.Totusi intr-o proportie de 90% eu zis ca sunt placutele de vina. Dar asta discutam pe alt topic :).
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline danker

« Răspuns #143 : 28.Iul.2010, 08:27:14 a.m. »
-Se poate sta langa masina in timpul verificarii? daca raspunsul este da, doresc si io o programare in primele zile ale lui august la prima ora. Scuze pentru ca o fac programarea in felul asta prin Mihai si nu pe cale normala. :-S >:D<
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #144 : 28.Iul.2010, 08:47:42 a.m. »
salut! Am vorbit cu colegii si se poate sta langa masina impreuna cu inginerul si eventual masina poate fi introdusa pe rampa 1 care este chiar langa masa de asteptare de unde se poate observa absolut tot. As avea liber joi (5.08.) la ora 8 dimineata. E ok?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline danker

« Răspuns #145 : 28.Iul.2010, 09:40:36 a.m. »
- Dap, multumesc mult Mihai!
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mammut

« Răspuns #146 : 28.Iul.2010, 04:17:15 p.m. »
Felicitari Autonet! Inca o data!
Tocmai am fost sunat, sa fiu anuntat si telefonic de aceasta campanie.  :good:
Cand ma intorc din concediu imi fac programare.

Offline B100UKA

« Răspuns #147 : 30.Iul.2010, 08:26:44 a.m. »
Salutare WOL ! M-au sunat baietii de la service s-a aprobat inlocuirea portierei si probabil se va intampla saptamana viitoare in functie de cum vine de la import. Odata cu aceasta interventie, asa cum ti-am mai spus as fi dorit sa ii fac si verificarea generala profitand de oferta Autonet.

Mai are rost sa fac progrmare sau dat fiind faptul ca masina va fi oricum  in service se va face verificarea cand apare o ferestra, ma refer la o ora la care nu este nimeni programat??
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #148 : 30.Iul.2010, 08:58:35 a.m. »
Salut

Da, s-a aprobat reconstatarea pentru inlocuirea portierei. Sunt insa doua chestii care trebuie sa ti le zic:

1.Service-ul din Filaret unde ai fost nu a facut comanda de portiera la noi (probabil ca au visat ca au facut-o)
2. Portiera respectiva nu se afla in nici un stoc logistic din Europa in momentul de fata si va veni tocmai din Japonia drept urmare nu avem o data exacta de sosire a ei.

Sfatul meu e sa  faci acea verificare generala urmand sa vedem dupa aceea ce facem si cu portiera.

Offline B100UKA

« Răspuns #149 : 30.Iul.2010, 09:17:40 a.m. »
ok! atunci hai sa facem programarea !! eventual imi poti tu comunica o zi si o ora ? sau 2-3 variante de zile si ore care au ramas disponibile?
Apropos , stiam ca exista doua trepte de discount pentru mebri, cu ...si fara stiker, ceva de genul... imi poti da detalii? avand in vedere ca masina e destul de veche,ma cam  pregatesc de cotizat  :fluier:

PS: ma gandeam eu ca cei de la Filaret bat campii...de asta am si retras actele, asta e o sa astept portiera, o sa vina ea odata si odata :(.
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子