Autor Subiect: Campanie service - verificare gratuita  (Citit de 44529 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Campanie Service - August - Septembrie
« Răspuns #120 : 20.Iul.2010, 03:25:40 p.m. »
Stickerele se achizitioneaza de la Admin (@Cristyy2003) si costa 15 RON cele in relief. Daca o sa cauti pe forum (cu search) stickere o sa gasesti topicul respectiv si o sa vezi acolo cum arata. Cristi momentan este plecat din tara dar poti lua legatura cu el dupa ce se intoarce.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline M_TM

« Răspuns #121 : 23.Iul.2010, 12:52:27 p.m. »
Foarte tare oferta. :clap:
Nu incercati deschiderea unui  PL in Timisoara sau in vestul tarii,pe undeva mai aproape de noi?   :-O

Offline cobra20

« Răspuns #122 : 23.Iul.2010, 01:06:07 p.m. »
Idea lui M_TM e una buna. Pe partea asta chiar ca nu ai la cine sa te duci cu masina, in afara de "mesteri" de pe coltul strazii (cea ce  masina mea nu va cunoaste).
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Maioru

« Răspuns #123 : 23.Iul.2010, 01:23:25 p.m. »
@WOL, sa inteleg ca asta este campania de toamna si va mai fi si in noiembrie/decembrie cea pregatitoare pentru iarna ? Bucura-ne pe deplin, te rog !
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline M_TM

« Răspuns #124 : 23.Iul.2010, 01:32:13 p.m. »
Idea lui M_TM e una buna. Pe partea asta chiar ca nu ai la cine sa te duci cu masina, in afara de "mesteri" de pe coltul strazii (cea ce  masina mea nu va cunoaste).
Recomand Redtor Oradea. E aproape de tine si chiar  merita sa le faci o vizita .Daca vrei am si un nr. de tel de la seful de service.. >:D<

Offline Maioru

« Răspuns #125 : 23.Iul.2010, 01:36:45 p.m. »
@WOL, vreau sa profit de campanie si sa montez confort semnalul si aparatorile de noroi. Am inteles cand am fost acum la revizie ca treaba cu aparatorile dureaza ceva (dat gauri, etc). Ar fi mai indicat sa vin alta data pentru aparatori, ca sa nu va blochez prea mult postul de lucru ?
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline wicked

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #126 : 27.Iul.2010, 08:36:56 a.m. »
Salutare,

In Septembrie trebuie sa fac revizia de 30.000 / 2 ani.
Cat costa manopera pentru schimbul de ulei/filtre si separat + placute daca este cazul, dar cu piesele voastre?

Multumesc.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #127 : 27.Iul.2010, 09:39:30 a.m. »
@WOL, vreau sa profit de campanie si sa montez confort semnalul si aparatorile de noroi. Am inteles cand am fost acum la revizie ca treaba cu aparatorile dureaza ceva (dat gauri, etc). Ar fi mai indicat sa vin alta data pentru aparatori, ca sa nu va blochez prea mult postul de lucru ?

Nu-i problema..Facem o programare pentru toate la un loc. Ar fi chiar culmea sa va chem din Peris de mai multe ori,nu?
Salutare,

In Septembrie trebuie sa fac revizia de 30.000 / 2 ani.
Cat costa manopera pentru schimbul de ulei/filtre si separat + placute daca este cazul, dar cu piesele voastre?

Multumesc.

Salut!

Pentru mai multe detalii foloseste functia Search si cauta Revizia de 30.000 km. Ca idee ar fi ~700 Ron dar daca vrei sa faci revizia in campanie ia legatura cu colegii de la mecanica (nr de telefon la inceputul acestui topic) si vezi cat scade manopera ca ei stiu cel mai bine.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #128 : 27.Iul.2010, 09:54:02 a.m. »
WOL -bre.
Ce zici?Imi primesti Teriosul la scarpinat? :D
Go Terios!!!:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #129 : 27.Iul.2010, 10:40:50 a.m. »
Sigur ca da! Primim-primim..Problema e ca nu o sa am cum sa-ti pun testerul ca nu am asa ceva. Dar restul operatiunilor raman in picioare. Sa imi zici cand ai vrea si te programez. De pe 5 incolo am liber.