0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mai ai o impartire - aspirat si turbo... Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Sincer, dupa 23 ani de condus, nu prea ma uit la indicatorul de schimbare a treptei...schimb dupa ureche, undeva intre 2200-2500 rotatii. Dar,uneori ( in traficul din Bucuresti), mai schimb si pe la 2000. Mmm...cand ies la drum cu ea...eeee...tare imi place! Atunci ma duc spre 2800-3000! Si cel mai mult imi place in depasiri cand retrogradez in treapta inferioara pentru plusul de putere!
Păi... în primul rând...conduc de plăcere și caut să mă bucur de mașinuța. Apoi, circulând zi de zi prin traficul bucureștean, mi-am adaptat puțin stilul la condițiile acestuia deci...destul de complicat să respecți recomandările indicatorului de bord. Nu spun că maniera mea de a schimba este perfecta dar...nimic nu este perfect. Prin urmare, cum spuneam, mă bucur de "balenuta" mea.
..... Apoi, circulând zi de zi prin traficul bucureștean, mi-am adaptat puțin stilul la condițiile acestuia deci...destul de complicat
-pe traseele mele(in principal Stfean cel Mare la ce trafic este nu am cum sa ma bucur de condus (doar in afara in w/e)
Optima pentru ce? Consum, performanta, poluare, confort, viata motorului?