Autor Subiect: Rugina la suzuki  (Citit de 12675 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Rugina la suzuki
« Răspuns #40 : 01.Dec.2019, 02:58:52 p.m. »
Cred ca vroia sa zica "ce procent din masină".... :-))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #41 : 01.Dec.2019, 03:02:28 p.m. »
Cred ca vroia sa zica "ce procent din masină".... :-))
Probabil, ca nu poti da procente, timpi, ca doar nu face nimeni statistici...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #42 : 01.Dec.2019, 03:38:48 p.m. »
Ce procent din mașini și după cât timp ?
Tu iti bati joc de noi?
Te rog să îți controlezi limbajul !

Cam ce ar fi de controlat, colegu'?! Ca m-ai facut curios...

1. Un raspuns vis-a-vis de rugina la marca Suzuki ti l-ai fi putut da si singur efectuand o simpla cautare pe forum - asa cum ti-a oferit si colegu' gabineg. De fapt nu e prima oara cand te lansezi in intrebari fara a-ti acorda luxul unei minime cautari...
2. Dupa ce ai primit un raspuns, ai venit cu intrebarea la care am reactionat - daca e sa o luam logic:
- un raspuns la intrebarea ta nu are cum sa vina din partea producatorului, intrucat nu vad de ce si-ar centraliza (cu atat mai putin face publice) evidentele tuturor inspectiilor de caroserie la intrarea in service;
- un raspuns la intrebarea ta ar putea veni din partea unui organism/autoritati a Statului care sa impuna (si sa controleze aplicarea) anumite standarde de servire a clientilor si de control pe termen lung a produselor, dar asta cere viziune si competenta - caracteristici pe care acest popor nu a tinut sa le valideze in ultimii 30 de ani;
- un raspuns la intrebarea ta ar putea veni din centralizarea - la nivelul acestui forum - a tuturor cazurilor semnalate de utilizatori, dar asta ar fi o munca inutila, zic eu, pe cateva considerente:
a. Prezenta pe forum nu stim cat acopera din integralitatea parcului Suzuki prezent pe strazile Romaniei;
b. Daca nu este definita clar/masurabil, notiunea de rugina poate sa fie subiectiva la nivel individual, raportarea ei ne-oferind relevanta dpdv statistic.

Ganditi, oameni buni, ca de aici ni se trag toate belele...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
« Ultima Modificare: 01.Dec.2019, 03:58:31 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #43 : 02.Dec.2019, 04:45:49 p.m. »
Uite, eu am postat, demult, la "dezamagiri..." faptul ca la prima picatura de benzina  cazuta  pe tabla vopsita in locasul busonului vopseaua s-a dus o data cu picatura de benzina cand am sters cu carpa. Garantie 12 ani la perforare din interior spre exterior a tablei: rugina dintr-o parte in alta n-o sa vada nici o masina din Europa in conditii normale, e doar o gaselnita de marketing. In rest...orice crapatura a vopselei va genera rugina. Oriunde.
Mie mi-au dat tub de vopsea si tub de lac. Sa-mi dau eu de cate ori simt nevoia. Si am simtit...mai ales la fata unde pietricelele mi-au luat vopseaua. Aaa, si pe muchia capotei, unde au lasat sa se scurga si vopseaua e groasa si casanta - am avut-o sarita in 2 locuri si amandoua au ruginit in 2 saptamani. Smirgel si apoi vopsit la mana cu pensulica de la tub care e ca cea de oja...

PS: De aia ma rog nu sa am masina care nu rugineste, nu se strica , nu se... ci sa am bani sa-mi iau alta noua la fiecare...ani... Si pe cea veche o fac cadou. Serios!
PPS: Elon asta e dat dracului, din ce spun ei Cybertruck este aia care nu rugineste, nu se strica , nu se...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #44 : 02.Dec.2019, 08:58:50 p.m. »
La testul tablei pe mine m-a convins.
Dupa cum s-a vazut din test poate sa cada grindina, porumbelul si ghiveciul de la etaj - coafura rezista.
Acuma la faza cu geamurile e drept c-a dat chix, dar eu unul as schimba anual 2-3 geamuri - ca hai sa fim seriosi, sticla nu e chiar atât de importanta si la toate e casanta.  :)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #46 : 03.Dec.2019, 12:34:57 p.m. »
pai usa din spate nu a fost lovita
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline shpeedy

« Răspuns #47 : 03.Dec.2019, 01:16:22 p.m. »
Exista oricand alternativa aluminiului...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #48 : 03.Dec.2019, 04:45:13 p.m. »
Da, Lotus Elise a fost primul si m-a convins. Si ala era la baza lipit, suduri avea doar cateva la imbinarile prea solicitate cu lonjeroanele. Doar ca nu poti da cu barosul in aluminiu...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline shpeedy

« Răspuns #49 : 03.Dec.2019, 04:51:44 p.m. »
Eu stiam de LR Defender (pana prin anii 2000), de Audi A8 si de DMC DeLorean. Cu (oareshcare) bucurie am aflat si de Ford F150...