0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Eu judec asa: vigneta costa 7,5 euro iar amenda minima 150. Mi-ar trebui 19 drumuri fara vigneta ca sa recuperez paguba. Anul trecut am fost de 5 ori iar anul asta se prefigurează 2-3 vizite in Bulgaria. Ma mai gandesc ca amenda pentru lipsa vignetei nu ti-o aplica vameșii, ci autoritatea pentru drumuri. Ori ăștia n-au de unde sa stie cand am intrat eu in tara lor. Vad lipsa vignetei si mi-o aplica. Amenda... Trimis folosind Tapatalk
Multumesc tuturor pentru pareri si recomandari.Vara asta va fi Albena, la anul poate reusim Grecia sau Spania cu zbor direct din Iasi.Se vede si din poze si din review-uri ca devine din ce in ce mai fain in Bulgaria cu cat mergi mai la sud dar am cautat ceva cat mai aproape de granita ca sa nu fie drumul si mai lung.Voi reveni cu pareri dar peste cateva luni bune, la vara.Nu sunt stresat cu furtul masinilor, nu merg cu masina premium, are Casco si un sistem de antifurt destul de avansat, sper sa nu se intample nimic. Statistic ar trebui sa fie ok, am citit si articolul care a reinviat topicul, pe diagonala ce-i drept dar e de bine din cate inteleg, nu se fura ca in codru.La noi nu mai merg, dupa 3 runde de bacterie care a necesitat antibiotice in 3 ani diferiti nu vreau sa mai aud de ai nostri. Si nu am fost la o stea ci la hoteluri cel putin decente... scuze de off-topic.