Autor Subiect: Vacanta Bulgaria  (Citit de 12368 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Vacanta Bulgaria
« Răspuns #140 : 27.Aug.2019, 11:11:26 a.m. »
99% Booking.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Go Terios!!!:)

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #141 : 27.Aug.2019, 11:12:05 a.m. »
99% Booking.

Ultima oara am sunat la receptie ai am stabilit cu ei ulterior pe mail.

Go Terios!!!:)

Offline ...

« Răspuns #142 : 27.Aug.2019, 11:28:04 a.m. »
Ultima data am stabilit totul doar pe mail. Pretul a fost acelasi ca pe booking, dar n-a mai fost nevoie sa dau datele unui card si alte avantaje nu am avut. Dar cu alte ocazii am rezervat cu booking.com. La agentii de turism am apelat doar de 3 ori in viata, "nu sunt ceasca mea de ceai".

Offline boga81

« Răspuns #143 : 27.Aug.2019, 12:08:53 p.m. »
In general fac prin agentie. Am la cine sa apelez in caz de probleme. Nu putine au fost cazurile cand la agentie am primit preturi si cu 30% mai bune decat pe booking, dar depinde de destinatie. Pentru BG merge pe booking.
Daca pretul de la agentie este acelasi cu cel de pe booking, iau prin agentie. Dau de mancare la niste oameni, nu la firme care nu fac altceva decat sa "gazduiasca" ofertele hotelierilor pentru un comision modic de pana la 30%. (Am eu ceva cu booking si cu comisioanele lor...)

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline ...

« Răspuns #144 : 27.Aug.2019, 01:01:23 p.m. »
Si firma olandeza din spatele booking are chiar multi oameni angajati si colaboratori care sa manance si gura lor o paine. Mie-mi convine sa rezerv pe booking pentru ca de foarte multe ori nu platesc decat la fata locului, fara sa garantez rezervarea cu card, nu achit avansuri, am reducere la unele cazari sau ora de checkin/checkout mai avantajoasa. Sigur, impresiile si scorurile nu reflecta niciodata 100% situatia reala gasita acolo, dar na, am rezervarea confirmata pe loc, nu astept raspuns si oferte de la un angajat din vreo agentie, care e tot un intermediar, caci comision percepe si ea. De 30% nu am auzit, maxim 15, dar o fi existand, nu zic.

Offline ntire2000

« Răspuns #145 : 31.Aug.2019, 11:05:38 p.m. »
Asta ce e, un fel de cozonac cu brânză? Am googalit un pic dar nu-am lămurit exact :-/

@Fujitsu,
Am descarcat pozele din telefon, uite cam asa arata o farfurie cu zapekanka.
Reteta asta e cu pui, bacon, sos cu smântâna, ciuperci, rosii, cascaval, cartofi si ceva condimente pentru care l-as ameninta pe bucatar sa mi le dezvaluie.  :)

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #146 : 01.Sep.2019, 06:13:08 a.m. »
Acum m-am lămurit  :good: ! Arată bine și în poza, o să îi incerc și gustul daca ajung la sud de Dunăre vreodată  ;)
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #147 : 11.Feb.2021, 04:59:36 p.m. »
Zbor direct Cluj-Burgas.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000, FritzVonSpritz

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #148 : 29.Iul.2022, 07:21:08 a.m. »
Bulgarii au aplicat și ei un mecanism de reducere voluntară a prețului benzinei, cu 0.25 leva. Din ce am citit, teoretic, la alimentare e necesară prezentarea talonului mașinii.
Știe cineva dacă se aplică și mașinilor înmatriculate în afara Bulgariei?

https://nra.bg/wps/portal/nra/kontrol/targoviya%20s%20goriva/Polzvane-na-otstupka-pri-zarejdne-na-gorivo-prez-2022
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: Fujitsu

Offline cristidav

« Răspuns #149 : 30.Mai.2024, 10:46:53 p.m. »
Nu cunosc tara asta si vacantele aici, dar se pare ca voi trece pe la ei in vara.
Am trecut prin Bulgaria in drum spre Turcia, dar aici a fost clar ca imi trebuie vigneta.
La vara vrem sa mergem la mare la Krapets, o aruncatura de bat de Vama Veche, cu trecere prin punctul de frontiera Vama Veche.

Daca e cineva amabil sa ma lamureasca, raman recunoscator.
1. Cum e trecerea la vama asta ? Coada ? Controale inutile ? Trageri de timp ?
2. Vigneta pentru autoturisme se plateste pentru toate drumurile nationale sau doar autostrazi/expres ? Altfel spus, de la vama pana la Krapets si maxim Shabla, pe E87, e nevoie de vigneta ?
3. La Krapets se mai campeaza off camping sau au interzis bulgarii si doar in camping ?
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )