Fratilor,
Multumesc mult de tot pt raspunsuri. Recunosc ca-s foarte multe notiuni in explicatiile voastre pe care nu le inteleg, dar incerc sa ma pun la punct.
Am avut Zone Alarm si baietii de la noi de la IT mi-au spus ca ar fi de la conflictul ZA-Windows, desi de ani de zile aveam ZA fara probleme. Dar, pe principiul suflam si-n iaurt, am dezinstalat ZA si am luat Norton Internet Security. De care sunt multumita si nu mi-a aratat vreun virus.
Am luat si TuneUp Utilities pt a ajuta sistemul, dar tot cu problema-n brate sunt si efectiv am ajuns la disperare.
Eu inteleg ca ar trebui reinstalat Windows-ul. Problema mea este ca nu stiu cum. Nu stiu cum se instaleaza Windows-ul si cum readuc calculatorul la forma actuala, cu toate programele, fisierele cum sunt acum.
Cineva mi-a zis ca exista filmulete pe youtube care arata cum se instaleaza windows-ul. Pai or fi, dar eu cum sa le vad daca se blocheaza calculatorul si la servici avem restrictionate astfel de site-uri?
Si de parca nu era suficient: calculatorul este prea mare si greu pentru a putea fi carat/dus la cineva. Deci, cumva trebuie sa reusesc sa ma descurc.
Acum intelegeti cat de mare e problema?