Intre timp si Toyota a anunțat ca trece la electrice. Dar va încerca o alta metoda, bateriile solide. Acestea sunt fantastice dar...nu rezista decât prea puține cicluri, din cauza deformărilor fizice ce apar la un ciclu de funcționare. Vom vedea.
Se pare ca presiunea politica este imensa. Si așa cum am spus, aceasta tine numai si numai de geostrategie si încercările puse in fata de modificările balantei de putere din ultimele decenii. Oricâți verzi vor intra prin parlamente, eu unul vad ca ei nu fac nimic, dar dau legi de care nu au habar daca se pot face sau nu. Tot Bla-Bla-isti...Aha, sunt foarte buni la a interzice. Așa ca...paharele si tacâmurile sunt doar începutul (eu consider ca mental sunt doar niște talibani ai zeului Natura. Adică in numele ei putem muri cu toții...suntem "daune colaterale"). Asta înseamnă ca preturile abia au început sa crească (absolut toate tehnologiile noi sunt scumpe si costisitor de implementat, s-a creat "urgenta" fără de care nimeni nu ar fi acceptat acesta nebunie, uitați-va la ce preturi ne-au adus idioțenia in domeniul energetic), adică sa scadă nivelul de trai. Situația este aceeași in toată Europa. Dar cum au dresat maimuțele suficient timp, zeci de ani...