Autor Subiect: Vf. Ursu  (Citit de 34772 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: Vf. Ursu
« Răspuns #70 : 16.Iul.2012, 12:52:35 p.m. »
pe scurt:

- pensiunea "sub bradutzi" (aka locul de compare)

cina cea de vineri (a fost scurta si indestulatoare  :)  ) apoi a venit ploaia si ne-a fortat sa socializam in cort.

buna dimineata!

pe drum multi s-au deghizat in incercarea lor de a ne face sa ne intoarcem  >:)

sus pe creasta

to do list

splendori in iarba ..  :inteligent:

no pictures please!

about & credits
de la stanga: safalon(aka rubico), adi si gata

ne cerem scuze pentru ca ma dureaza ceva cu trackul si pentru ca ne-am permis ca la un moment dat sa trecem in fuga prin voineasa pt. tigari  :pardon: :pardon: :pardon:

Cristi : 90% = da, restul ramane de vazut la fata locului, eu zic sa incerci ;)

bafta tutulor
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline >pexic<

« Răspuns #71 : 17.Iul.2012, 02:24:45 p.m. »
salut, pentru cei interesati - am atasat fisierul KML ce contine traseul + ceva info. over and out!

Offline watcher

« Răspuns #72 : 17.Iul.2012, 07:13:49 p.m. »
Explica mi putin care din astea sunt GPS recorded :
1) vf balota - lacul balota
2) lacul balota - vf nedei
3) vf balota - vf nedei "varianta scurta"

Offline >pexic<

« Răspuns #73 : 17.Iul.2012, 07:26:59 p.m. »
Salut

nu stiu ce iti apare tie cand importi KML in Google Earth (pt ca, recunosc, inca nu ma pricep la astea), eu am incercat sa salvez tot trackul din GPS, l-am importat in G.E. si am adaugat niste waypoins in care am spus ce reprezinta fiecare.

s-ar putea sa fi salvat si ce am "desenat eu de mana" in G.E acum cateva zile inainte de plecare  :">   (adica cele 3 enumerate de tine mai sus - in concluzie alea nu sunt GPS recorded)

cert este ca trackul salvat live de mine incepe de acolo de unde se paraseste drumul forestier ce incepe de la Horezu (unde drumul face dreapta 90 grade spre est, la izvor) apoi continua inspre campare, revine a doua zi pana la bariera de lem dupa cere printre bujori pana pe creasta, coborand apoi pe drumul pe care trebuia sa urc de fapt :) pana cand reintri in forestierul principal (la izvorul amenajat).
De acolo coboara in ciungetu - lac pterimanu ...  (el apare in GE cu numele 16-JULY-.. bla bla bla)

sper ca am fost destul de coerent (chestie care-mi lipseste de ceva timp), astept intrebari, bafta.

Offline coq

« Răspuns #74 : 19.Iul.2012, 02:47:34 p.m. »
Bravo nenea pexicu frumos
SUPER  poze si felicitari inca odata pentru achizitie
Adevarul ca mi-ai cam infipt un ghimpe... destul de adanc cu el rubicon  >:) Sunt fan wrangler  :x
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline >pexic<

« Răspuns #75 : 19.Iul.2012, 03:57:34 p.m. »
Imi pare rau pentru acel ghimpe, nu a fost nici previzibil nici intentionat  :pardon:  insa oricand vei dori sa te joci cu el voi face tot posibilul ca sa-ti indeplinesc aceasta dorinta  >:D<  multa bafta, sunt convins ca peste ceva timp vom face o excursie la care vei participa cu noul tau Wrangler ;)  pana atunci ...