0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Am reusit sa fac un track plecand de la trackul gasit de @woe. Am "mers" pe cele mai vizibile urme si mi-a iesit traseul: Traseul are aproximativ 40km (39.3km). Parerea mea ca este ok de facut intr-o zi, cu intrare pe traseu undeva la ora 09:30. Vin cu urmatoare propunere:1. Plecare (de pretutindeni) undeva vineri seara cu cazare in zona Horezu (Romanii de Sus este localitatea de plecare).2. Sambata, inviorare rapida a.i. sa fim pe traseu undeva la ora 09:30.3. Pe traseu, poze, timp liber, eventual daca se doreste am vazut ca sunt cateva luminisuri interesante (vazute din Google Maps) pentru un bbq (altfel obligatoriu ceva de halalea la pachet - e o zi lunga)5. Undeva in ora 19:00, zic ca suntem in zona Romanii de Sus destul de epuizati. Daca luam ca punct de reper Bucuresti, ar mai fi 220km, aproximativ 3h. 6. Avem 2 optiuni: a) ne continuam drumul spre Bucuresti unde vom ajunge undeva in jurul orei 21-22:00; b) ne cazam la locatia din prima seara; duminica putem avea program "artistic" in zona Horezu (Pestera Muierii, e si o manastire frumoasa in zona...imi scapa numele acum si altele)