Autor Subiect: cit poti merge pe rosu cu masina  (Citit de 14195 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Re: cit poti merge pe rosu cu masina
« Răspuns #80 : 28.Iun.2019, 06:36:51 a.m. »
În manualul SX4 S-CROSS este descrisă procedura de parcare în condiții de temperatură extrem de scăzute.
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline delta_hd

« Răspuns #81 : 02.Aug.2019, 12:19:37 a.m. »
La Vitara S 1.4 benzina dupa ce se aprinde pompa portocalie (aratand ca mai ai vreo 40-50km) nu mai arata decat liniute pe ecran, si atunci mai poti merge cca 80km cu viteza redusa pana se goleste rezervorul. Astfel incat sunt sanse minime sa nu ajungi in timp util la o benzinarie.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.

Offline enicky

« Răspuns #82 : 02.Aug.2019, 12:29:59 a.m. »
... si atunci mai poti merge cca 80km cu viteza redusa pana se goleste rezervorul. Astfel incat sunt sanse minime sa nu ajungi in timp util la o benzinarie.
   Pai specifica si pe unde parcurgi cei 80km, pe ce fel de drum, in oras, pe autostrada, la vale...

Altfel dai informatii eronate.

Stii cati litri de benzina mai ai in rezervor la aprinderea lampii de avertizare?
   Daca tu zici ca pe bord iti arata ca mai poti merge 40-50km, de unde concluzia ca poti merge 80?!
   In manual nu scrie nici de cei 40-50 si cu atat mai mult de 80km!!
  Daca tu esti convins de explicatia data, aplica, dar eu cred ca ai sanse maxime sa impingi de masina !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #83 : 02.Aug.2019, 12:37:34 a.m. »
Cu Ignisul am mers prin Bulgaria (între Varna si Ruse) vreo 70 de km pe galben, din care vreo 40 de km cred ca era cazut acul de tot.  :-))
M-am bazat ca benzinaria Shell de pe traseu e deschisa si dupa ora 23, dar ce sa vezi, surprizaaaaa.  :dknw:
Când am ajuns în Varna si am deschis busonul, rezervorul era practic vidat, cred ca am mers cu vapori.  :)

Adevarul e ca experiente d-astea nu le doresc nici la dusmani, deci atunci când aveti drumuri lungi sfatul meu e sa aveti prin portbagaj o "fiola" de rezerva cu 2 l de benzina, ca nu se stie.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline aavii

« Răspuns #84 : 02.Aug.2019, 11:38:08 a.m. »
Ce sa mai zic de inceputul transalpina dinspre obarsia lotrului pe limita aia de 50 km :) La fiecare curba ma asteptam sa se opreasca motorul
De sus am mers aproape exclusiv pe frana de motor. Am ajuns in Novaci la acel semiRompetrol unde am alimentat cu ... 48 litri (rezervorul cica are 45)
Si da... a fost tare emotionant
  • Suzuki Vitara S grade

Offline saureign

« Răspuns #85 : 02.Aug.2019, 01:42:02 p.m. »
am alimentat de cateva ori imediat dupa aprinderea martorului galben: au intrat aprox. 40-41 litri. Concluzie: ai cel putin 5 litri de benzina in rezervor cand se aprinde martorul.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline enicky

« Răspuns #86 : 02.Aug.2019, 02:01:35 p.m. »
...Concluzie: ai cel putin 5 litri de benzina in rezervor cand se aprinde martorul.
    Dar oricum nu poti sa mergi pana ii consumi pe toti, adica sa ti se termine fix in benzinarie. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #87 : 02.Aug.2019, 03:01:16 p.m. »
Cu Sx4 am mers circa 80 km 3 persoane cutie deasupra si ceva bagaje, 90 km/h dupa ce s-a aprins becul.pe autostrada ungaria-austria
Cu Vitara 75 km 2 persoane, fara bagaje, 90 km/h dupa ce s-a aprins becul Braila - Giurgiulesti(MD)
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: kellogs

Offline boga81

« Răspuns #88 : 04.Aug.2019, 08:15:08 a.m. »
75 km de la BR la Giurgiulesti? Nu-s mai putini?

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #89 : 04.Aug.2019, 05:10:24 p.m. »
da sunt circa 45 km, dar am mai umblat prin galati
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz