0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu stiam de acest topic ... tocmai vroiam sa deschid un topic cu o propunere indecenta: Mamaia - Vara lui 2010!Nu este chiar Mamaia, ci http://www.lascoicaland.ro/cazare.php ... In acest loc este unul din cele mai celebre restaurante din Constanta, deci se mananca bine, nu foarte bine si mediu ca pret! Este singurul local unde mananc in Cta!Eu v-as invita aici de vineri seara, mi-ar face placere sa va astept in Cernavoda si sa va propun o ruta prin Cheile Dobrogei, unde, pe langa frumusetea peisajului, veti scapa si de aglomeratie! Sambata mergem pe vestita plaja de la Vadu, facem un gratar sau doar stam pe plaja! Orice masina poate merge pana la Periboina pe un drum de nisip batut de 20km, ar fi bine sa fie si masini 4x4, dar nu obligatoriu! Duminica facem o caravana si vizitam tot sudul litoralului(iarasi scapam de aglomeratie de pe celalalt sens), putem trece la bulgari unde stiu un restaurant ieftin. Apoi mergem pe drumuri judetene si chiar comunale, va arat sudul Dobrogei si va duc pana la intrarea pe autostrada(Cernavoda)! Ma voi ocupa de organizare, dar sunt pe aici 2-3 membri vechi constanteni care sper sa ma ajute!Revin cu traseele!