Insa cred ca ai vrut sa spui 24-26.09.2010 (desi cu totii ne-am dori sa plecam o luna ).
Ai dreptate, am gresit putin luna.
@adrian_r5
Mai intrebi? Vinul de Recas e deja o traditie la intalnirile noastre.
Am ales locatia asta astfel incat sa fie relativ in centrul tarii, cat mai accesibila pentru toti. Ramane sa vedem insa cati si din ce zone ale tarii vor participa. Numarul de camere s-ar putea sa nu fie suficient daca suntem mai multi. Trebuie sa spun ca nu am fost la pensiunea respectiva, deci nu stiu cum arata live sau cum sunt gazdele.
Initial ma gandisem la o locatie pe Valea Cernei, undeva mai sus de Baile Herculane, spre Cerna sat. Zona e foarte frumoasa, exista ape termale in zona, se pot vizita printre altele
Cheile de la Corcoaia si
Izbucul Cernei , izvorul cu cel mai mare debit din Romania.
Chiar daca aceasta zona nu e in centrul tarii si e mai departe de zonele din nord sau est, este relativ accesibila pentru cei din sud, centru si vest, zone de unde au venit pana acum majoritatea membrilor la intalnirile precedente.
Dar oricum, mai e mult pana departe, adica pana in septembrie, (asta daca ramen ca perioada pentru septembrie) si sunt convins ca vor mai aparea propuneri interesante astfel incat sa avem de unde alege.
Ii rog chiar si pe cei ce nu vor sa participe la intalnire sa vina cu propuneri, orice idee e binevenita.