Autor Subiect: Intalniri nationale 2010....sa discutam despre ;)  (Citit de 8426 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Intalniri nationale 2010....sa discutam despre ;)
« Răspuns #20 : 19.Apr.2010, 09:55:43 p.m. »
@adrian_r5, ei dar se mai punea problema? :D Cre ca multa lumea te-a pomenit de cand cu vinul ala :) Numai lucruri de bine, desigur! :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #21 : 20.Apr.2010, 08:47:26 a.m. »
Insa cred ca ai vrut sa spui 24-26.09.2010 (desi cu totii ne-am dori sa plecam o luna :P).

Ai dreptate, am gresit putin luna.  :)

@adrian_r5
Mai intrebi?  Vinul de Recas e deja o traditie la intalnirile noastre.  :cheers:

Am ales locatia asta astfel incat sa fie relativ in centrul tarii, cat mai accesibila pentru toti. Ramane sa vedem insa cati si din ce zone ale tarii vor participa. Numarul de camere s-ar putea sa nu fie suficient daca suntem mai multi. Trebuie sa spun ca nu am fost la pensiunea respectiva, deci nu stiu cum arata live sau cum sunt gazdele.

Initial ma gandisem la o locatie pe Valea Cernei, undeva mai sus de Baile Herculane, spre Cerna sat. Zona e foarte frumoasa, exista ape termale in zona, se pot vizita printre altele Cheile de la Corcoaia si Izbucul Cernei , izvorul cu cel mai mare debit din Romania. 
Chiar daca aceasta zona nu e in centrul tarii si e mai departe de zonele din nord sau est, este relativ accesibila pentru cei din sud, centru si vest, zone de unde au venit pana acum majoritatea membrilor la intalnirile precedente.

Dar oricum, mai e mult pana departe, adica pana in septembrie, (asta daca ramen ca perioada pentru septembrie) si sunt convins ca vor mai aparea propuneri interesante astfel incat sa avem de unde alege.

Ii rog chiar si pe cei ce nu vor sa participe la intalnire sa vina cu propuneri, orice idee e binevenita.  :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 20.Apr.2010, 10:43:40 a.m. »
Vad ca esti in inspiratie @rexkroki ...keep up the good work  :good:
Valea Cernei e :x Io am facut`o cu Skoda (fara pachet de drumuri grele si cu talon pe 60) si mi-o placut foate mult. Nu stiu insa cum e cu cazarea pe acolo. Noi am stat in Baia de Arama intr-o vila superba  B-) dar care din pacate are doar 3 camere :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #23 : 20.Apr.2010, 03:27:11 p.m. »
Cum prima varianta o cunosc destul de bine eu as inclina spre Valea Cernei unde n-am fost niciodata insa nu stiu sigur daca 2-3 zile sunt suficiente pentru zona asta cu tot cu drum dus-intors
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Forte

« Răspuns #24 : 05.Mai.2010, 05:15:06 p.m. »
Nu stiam de acest topic ... tocmai vroiam sa deschid un topic cu o propunere indecenta: Mamaia - Vara lui 2010!
Nu este chiar Mamaia, ci http://www.lascoicaland.ro/cazare.php ... In acest loc este unul din cele mai celebre restaurante din Constanta, deci se mananca bine, nu foarte bine si mediu ca pret! Este singurul local unde mananc in Cta!

Eu v-as invita aici de vineri seara, mi-ar face placere sa va astept in Cernavoda si sa va propun o ruta prin Cheile Dobrogei, unde, pe langa frumusetea peisajului, veti scapa si de aglomeratie! Sambata mergem pe vestita plaja de la Vadu, facem un  gratar sau doar stam pe plaja! Orice masina poate merge pana la Periboina pe un drum de nisip batut de 20km, ar fi bine sa fie si masini 4x4, dar nu obligatoriu! Duminica facem o caravana si vizitam tot sudul litoralului(iarasi scapam de aglomeratie de pe celalalt sens), putem trece la bulgari unde stiu un restaurant ieftin. Apoi mergem pe drumuri judetene si chiar comunale, va arat sudul Dobrogei si va duc pana la intrarea pe autostrada(Cernavoda)!

Ma voi ocupa de organizare, dar sunt pe aici 2-3 membri vechi constanteni care sper sa ma ajute!

Revin cu traseele!

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #25 : 05.Mai.2010, 06:10:19 p.m. »
Suna interesant Forte  :good:. Eu unul sunt pentru. Mai ales daca este mai spre inceputul verii, sa treaca mai usor timpul pana la concendiul din Mamaia(15.08-22.08)
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 05.Mai.2010, 06:21:57 p.m. »
Super tare "La scoica land"! : "Pentru persoanele in tranzit - 1 camera dubla parter - 90 lei (maxim 4 ore)." =))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 05.Mai.2010, 06:25:04 p.m. »
O propunere interesanta, multumim de invitatie. :)

Totusi nu cred ca poate candida la capitolul intalnire nationala pentru ca locatia aleasa e departe pentru colegii din vest, centru si nord.  Cred ca merge mai bine la Intalniri regionale sau la In weekend umblam hai-hui.  :dknw:

Offline Forte

« Răspuns #28 : 05.Mai.2010, 09:14:55 p.m. »
  Si eu cred ca merge mai bine la "Intalniri regionale" sau la "In weekend umblam hai-hui", dar am zis ca probabil toti ajungeti macar un weekend pe litoral in vara aceasta si de ce nu ar fi acelasi weekend pentru toata lumea!

Offline adrian_r5

« Răspuns #29 : 05.Mai.2010, 10:44:00 p.m. »
probabil toti ajungeti macar un weekend pe litoral in vara aceasta

Eu am fost in Mamaia intre 21 si 28 aprilie ... probabil pina la sfirsitul lu' mai o sa ajung iar prin zona ... si ... s-ar putea sa nu scap vara asta de inca citeva vizite pe litoral  >:D<

L.e. ... cu ocazia asta am constatat ca sint destul de multe (fata de asteptarile mele) SX-uri prin Constanta  :clap:
« Ultima Modificare: 05.Mai.2010, 10:46:20 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: