Nu e un singur domeniu , e o gama ce tine de la energie eoliana la ind auto.
Ce fac eu in zona asta tine de conceptie 3d , desene de executie pentru diverse componente si sisteme , in principiu chestii mecanice , exclus electro .
Arat ca un coleg cu cei din departamentele unde lucrez , insa am statut de subcontractor pentru diverse proiecte , parti de proiecte etc.
Germana .
In clasa a V-a (91-92) an , bazele , predate ok de domnul profesor sas pe care l-am avut in scoala , si care a emigrat dupa a V-a n DE.
Pauza lunga apoi
In 2005 sunt angajat intr-o firma germana din ro , training de limba 3 luni , api cativa ani de citit mailuri in germ si raspuns in engleza .
De prin 2008 lucrat exclusiv cu nemti .
Folosesc germana foarte putin .
Insa cunostintele mele de baza cu care pot duce o conversatie decenta in domeniul in care lucrez , altii si le considera avansate etc , depinde in final de cat de exigent esti cu tine si cu prestatia ta.
Stirict ca info , cateva poze cu chestii similare ce rezulta din munca mea.Confidentialitate este importanta , si chiar daca de multe ori am tendinta de a "ma da mare" fiindca fiecare are frustrari in final ce vin din trecut , nu discut si nu afisez nimic din proiectele contractate fiindca e 50% din ce e necesar pentru a avea un viitor , nu doar un trecut in aceasta zona .