0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Legat de aceasta problema o sa va relatez si eu ceva concludent.Am un var cale lucreaza ca inginer IT la Cisco de vreo douzeci de ani in Canada,casa mare(350000 dol.can),doua masini japoneze,2 copii la scoli foarte bune,actiuni in firma, are,sotia functionara in ministerul energetic.Ce se putea mai amult??......Dar acu vreo 3=4 ani vine surpriza!!..A fost pus in situatia sa aleaga ...India sau Elvetia!A fost o restrangere de activitate in Cisco si asa a venit in Elevetia.Greu pentru familia lui acu,copii nu s-au obisnuit aici,sotia nu a gasit de lucru nici in momentul de fata,noroc ca el castiga foarte bine ca sa-si intretina familia.Deci vis canadian spulberat cu cetatenie in acte tot canadiana. Alt exemplu.,,Am doi feciori care la un moment dat visau la emigrare pe continentul american.Soarta a facut ca ambii sa fie ingineri IT la doua firme care le da ocazia ca acu sa mearga in interes de serviciu pe acel mult visat continent si sa se lamureasca cu visul emigrarii.Un baiat lucreaza la "Electronic Arts" si merge anual de 3-5 ori in Vancouver la sediul firmei iar al doilea este IT-st la "HP"care-i da ocazia sa mearga in SUA (si nu numai)anual.De ex. acu trebuie sa plece in Australia in interes de serviciu o luna de zile.In concluzia au constatat ca ce poate castiga binisor si in Romania!
Grecia Sent from my
Astea sunt cazuri mai rare cele prezentate mai sus! , dar majoritatea nu aceast noroc in viata.....ca sa fim sinceri chiar daca este doxat, dar dacă nu ai putin noroc(15%), putin curaj si un pic de sprijin(moral si financiar) stai si esti umilit in tara ta
Deci o tara calda , nu foarte departe de Romania , unde sa si gasesti un loc de munca decent sau sa poti sa deschizi o afacere pe cont propriu , o tara civilizata , fara imineta de razboaie , foamete si instabilitate eco- politica . Unde gasesc asa ceva ?