0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si cum facem @Razvane sa impacam pe toata lumea?
Am un bebe de trei luni
dar daca noi ne plangem care avem Suzuki, atunci ce sa mai zicem de cei mai jos ca noi si nu sunt putini deloc.
Am un bebe de trei luni pe care nu stiu ce o sa il astepte in viitor, dar o sa fac tot posibilul sa fie bine si vreau sa creasca cu altii copii de seama lui aici in tara noastra.
Total off-topic !!! Dar n-am gasit alt topic mai potrivit (care sa-ti sara mai repede in ochi).M-ar interesa ceva informatii despre taxare in Elvetia.M-am uitat pe cateva site-uri care au "income tax calculator", dar cifrele sunt diferite de la unul la altul. Ceea ce au in comun toate e ca taxele sunt foarte mici; suspect de mici . Ai putea sa dai ceva detalii? Puteam sa scriu si pe PM, dar ma gandesc ca informatiile ar fi de folos si altora ...Ca sa pun problema si la modul concret, cam care ar fi venitul net (aproximativ) pentru: sa zicem ... 3000, 5000, 7000, 9000 franci brut pe luna (Zurich)? Am vazut ca sunt diferente intre landuri, chiar semnificative ... insa o valoare medie orientativa ar fi suficient cat sa-mi fac o idee despre toate.Saru'mana !!! Scuze inca o data ca ti-am poluat topicul. Daca e, discutia poate fi mutata in topicurile de emigrari ... stiu eu ??!!
Aici sumele platite sunt diferite in functie de cantonul de resednta, de pachetele de asigurare alese si mai ales in functie de franciza aleasa. Daca sti ca nu esti un tip bolnavicios sau cu boli cronice e bine sa alegi o franciza cat mai mare, astfel rata lunara e mai mica.