Autor Subiect: Clima automata pentru cele fara asa ceva  (Citit de 9270 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Clima automata pentru cele fara asa ceva
« : 08.Mar.2010, 12:05:07 p.m. »
povesteam cu adrian_r5 despre posibilitatea de a adauga un control al temperaturii precum au noile versiuni de climatronic sau cum ii zice la suzuki. adica cu tot cu display.

adrian a gasit asa ceva la Conrad la 84 de euro. oare sa fie asa ieftina treaba asta cu climatronicul? bine imi inchipui ca daca vrei dezaburire, nu va sti singur sa comute tot aerul pe parbriz, dar macar sa tina o temperatura constanta vara ar fi super
« Ultima Modificare: 08.Mar.2010, 12:07:05 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

razak

• Vizitator
Re: Clima automata pentru cele fara asa ceva
« Răspuns #1 : 08.Mar.2010, 01:13:40 p.m. »
E cam delicata treaba, si eu ma gandeam la un transplant de la AC la Climatronic.

Pe langa panoul de climatronic banuiesc ca mai sunt ceva senzori de temperatura, cu siguranta e diferit de ce am eu pe golful mk2 :D

O sa studiem si noi problema si daca apar noutati va anuntam :) noi avem sanse mai mari sa prindem un panou ieftin de clima decat voi la sx4

Offline BXXENL

« Răspuns #2 : 08.Mar.2010, 02:54:15 p.m. »
Pai ce, A/C-ul standard nu stie sa tina o temperatura constanta?!  Sau vrei musai sa iti arate temperatura in grade pe un afisaj digital? Ca poti sa iti iei un termometru digital de 3 lei si gata.
  • SX4 1.5
Alex

Offline adrian_r5

« Răspuns #3 : 08.Mar.2010, 03:04:12 p.m. »
Pai ce, A/C-ul standard nu stie sa tina o temperatura constanta?!

Pai de unde sa stie  :-/   
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #4 : 08.Mar.2010, 03:06:28 p.m. »
pai vreau o temperatura constanta cat de cat. si nu ma deranjeaza sa si vad temperatura in grade pe un afisaj.. o sa am upgrade ca la SX4 cel nou :P

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #5 : 08.Mar.2010, 03:09:25 p.m. »
Pai ce, A/C-ul standard nu stie sa tina o temperatura constanta?!

A/C simplu, sau manual, (ca cel de pe modelul de 1.5), nu. Doar sufla aer pana ti se face tie prea cald/prea frig si-l opresti.
La A/C automat, cum am si eu pe 1.6 GS, poti regla temperatura pe care o vrei, insa nu ai afisaj, cum e pe noul SX.

Vad ca tu ai modelul de 1.5, ia zi-mi, la tine A/C tine o temperatura constanta? Pentru ca m-as mira sa aud asta :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #6 : 08.Mar.2010, 03:37:41 p.m. »
Exista A/C automat si pe modelul 1.5, pe GS. Stiu ca doar GLX-ul are manual
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline miocrl

« Răspuns #7 : 08.Mar.2010, 03:41:41 p.m. »
putem face abstractie de la model.. orice masina suzuki sau altele pot sa nu aiba automata. deci la pretul asta mi se pare destul de ieftin.
trebuie studiat manualul si inteles daca poate fi ceva fiabil sau ba.
desi cred ca o sa testez ep masina inainte sa inteleg fiabilitatea
« Ultima Modificare: 08.Mar.2010, 03:46:54 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #8 : 08.Mar.2010, 03:53:34 p.m. »
Exista A/C automat si pe modelul 1.5, pe GS. Stiu ca doar GLX-ul are manual
Aha, atunci inseamna ca m-am inselat eu, stiam ca exista un singur model de 1.5, cu A/C manual, la fel ca si 1.6 GLX. :-/
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline BXXENL

« Răspuns #9 : 08.Mar.2010, 07:01:23 p.m. »

A/C simplu, sau manual, (ca cel de pe modelul de 1.5), nu. Doar sufla aer pana ti se face tie prea cald/prea frig si-l opresti.
La A/C automat, cum am si eu pe 1.6 GS, poti regla temperatura pe care o vrei, insa nu ai afisaj, cum e pe noul SX.

Vad ca tu ai modelul de 1.5, ia zi-mi, la tine A/C tine o temperatura constanta? Pentru ca m-as mira sa aud asta :)

Inseamna ca sunt nesimtit rau de tot. Dar mie mi se pare ca daca dau A/C -ul la "ora 10" face si mentine o temperatura mai ridicata decat daca il dau la "ora 8", sau minim, cand face mai frig si pastreaza nivelul ala de frig. La fel si caldura. Atat ca nu stii exact cat inseamna, pt ca nu e trecut in grade...dar ma gandesc ca e ceva de genul 17 - 22 - 27 (albastru - gri - rosu). Doar daca dai la absolut minim sau maxim atunci baga ca nebunul pana iti clantzane dintzii sau transpiri ca in sauna. Dar pe setarile intermediare, mie mi s-a parut ca ar baga o anume temperatura si ca ar mentine-o.
  • SX4 1.5
Alex