Deci s-a luat (cumparat)
Masina este ok din punctul meu de vedere. Probat, mers prin hartoape (nu trancane nimic pe la ea).
Bagat din prima prin noroaie de se uita omul crucis. Cine stie ce o fi zis, daca nu cumpar nici masina si io mai si namolesc
Urcat pe rampa, bagat pe dedesubt. Articulatiile sferice curate. Protectie anticoroziva intacta. Se vedea ca fusese gresata pe la crucea cardanica. Fara scurgeri de ulei de pe la cutia de viteza, diferentiale sau alte parti. Tampoanele de pe la cutia de transfer, arcuri etc. nu pareau imbatranite.
Evacuarea: luciu metalic (fara rugina).
Pe afara: o mica infundatura cu vopsea plesnita, bara insesizabil din avion, fisura
Geamul stanga spate se vede ca a fost inlocuit nu foarte profi, dar merge.
In rest, prima impresie e grozava. Sta bine pe sosea. Am venit cu 80-90km/h ocazional 100. Drum drept, asfalt (Rm Sarat - Buzau - Urziceni - Bucuresti), consum mediu 6.22l % (plin la plin).
Masina made in Japan (verificat si la centurile de siguranta conform cu tips&tricks care le-am invatat aici
)
Ar fi interesant de stiut pe unde gasesc niste covorase de cauciuc tip tavita pentru el. Are doar din alea textile pe care nu le vad bine sincer.
Toate cele bune si multam pentru suport.