Autor Subiect: Dar avem insule si aici, in Marea Neagra! -> Nessebar Bulgaria  (Citit de 19886 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Dar avem insule si aici, in Marea Neagra! -> Nessebar Bulgaria
« Răspuns #170 : 04.Mai.2010, 11:27:40 a.m. »
"pelicanii":

animale marine:

ze car& un whizzy trantit pe jos:

@whizzy: poza aia care ti-a placut tie mult:

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #171 : 04.Mai.2010, 11:29:03 a.m. »
mersi, mersi

@WOL .. a meritat tranteala pe jos, o sa vedeti pe luna Mai la calendar :)
- da poza aia ti-a iesit foarte bine  :clap:

LE: ce pelicani simpatici ai =)) (ai tai sunt mai mari :P)
« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 11:34:17 a.m. de whizzy »

Offline Forte

« Răspuns #172 : 04.Mai.2010, 01:10:22 p.m. »
  Sa incepem cu inceputul: Constanta-Varna ... nimic special ... stiam deja si unde sta politia ... Dar de la Varna a inceput necunoscutul ... track-ul meu de GPS tinea coasta si era gandit sa ne ofere cat mai multe locuri inedite ... inedite au fost si situatiile in care ne-am pus noi, adica familia si Jimny ... potent, dar singur, fara anvelope de noroi si fara troliu ... In conditiile date am riscat mult, chiar foarte mult mergand prin zone unde civilizatia nu-si avea locul!
  De doua ori a trebuit sa facem cale intoarsa: prima data ne-am intors la minutul 5.25 din film, pentru ca urma o coborare, trecerea peste un baraj din pamant afanat si apoi o urcare destul de urata intre un sant si copaci si chiar si asa, la coborare, am reusit sa trag cateva dungi pe masina pe dreapta! Ne-am intors si am mers dupa busola pentru ca track-ul de GPS nu ne mai ajuta! A doua oara ne-am intors la sfarsitul filmului, intr-o padure de stejari, cu multe sleauri inundate!
  Asa am reusit sa facem doar 29km din drumul Varna-Nessebar, apoi am tinut asfaltul si ne-am bucurat de peisajul vizibil chiar si de pe drumul european!
  O tura scurta in Nessebar-ul nou, apoi St.Vlas si Elenite … benzina la doar 2.18Leva si ne-am cazat la hotel, care ne-a surprins placut pentru conditiile bune de cazare! Din hotel, o priveliste super peste mare spre continent si efectiv, nu ne-am saturat sa admiram muntii care ajung la peste 400m altitudine!
  O plimbare scurta, pazind drumul de access pe insula, deoarece asteptam o masina medie neagra si una mica alba cu faruri foarte puternice … au venit, ne-am cunoscut sau revazut si am mers sa mancam … mancare OK, Kamenitza super OK!

Aceasta a fost prima zi!

Post Merge: 04.Mai.2010, 01:11:53 p.m.

Unde-i avionul?

Post Merge: 04.Mai.2010, 01:15:10 p.m.

Chiar nu intelegeam de ce nu l-am scos noi, doi barbati puternici din nisip? Se vede clar in poza ca Mihai ne-a sabotat, el mergea inainte cand noi il trageam inapoi ... sau ... noi suntem cei vinovati ... si rau intentionati ... l-am tinut pe loc si saracul s-a ingropat!

Post Merge: 04.Mai.2010, 01:47:22 p.m.

Si poza mea:

Post Merge: 04.Mai.2010, 02:01:23 p.m.

Si BMW-urile mele:

Post Merge: 04.Mai.2010, 02:06:51 p.m.
[
... Nu stiu de ce ... dar pescarusul meu este mai mic ...

Post Merge: 04.Mai.2010, 02:12:24 p.m.

Oare a reusit aparatul foto sa surprinda culoarea incredibila de pe acest Suzuki?!

« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 02:12:24 p.m. de Forte »

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #173 : 04.Mai.2010, 02:27:48 p.m. »
Oare a reusit aparatul foto sa surprinda culoarea incredibila de pe acest Suzuki?!
Nu prea... e un fel de... lila? Movuliu deschis?... :-/ Mie asa imi pare :dknw: Dar cred ca live arata mult mai bine.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #174 : 04.Mai.2010, 02:50:59 p.m. »
....... deoarece asteptam o masina medie neagra si una mica alba cu faruri foarte puternice … au venit, ne-am cunoscut sau revazut si am mers sa mancam … mancare OK, Kamenitza super OK!

Una mica alba cu faruri foarte puternice - cea mai tare descriere pana acum a lui Fuffy :)). Te-au deranjat farurile mele? :-/ Ca parca nu am mers mult in spatele tau :D

cat despre Kamenitza, numai de bine!!!!!! pacat ca provoca  (:| dupa mai multe
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #175 : 04.Mai.2010, 04:57:32 p.m. »
Domnu' @Forte si filmuletul cu Fuffy?  :baston:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

« Răspuns #176 : 04.Mai.2010, 05:56:23 p.m. »
....... deoarece asteptam o masina medie neagra si una mica alba cu faruri foarte puternice … au venit, ne-am cunoscut sau revazut si am mers sa mancam … mancare OK, Kamenitza super OK!

Una mica alba cu faruri foarte puternice - cea mai tare descriere pana acum a lui Fuffy :)). Te-au deranjat farurile mele? :-/ Ca parca nu am mers mult in spatele tau :D

cat despre Kamenitza, numai de bine!!!!!! pacat ca provoca  (:| dupa mai multe

Nu m-au deranjat farurile! Din contra ... ordinea: eu, tu, Monica sau Cristi ... mi s-a parut mai rapida pentru depasiri in grup!
Asa mi-am imaginat eu ca trebuie sa fie masinile voastre ... obligatoriu XENOANE! Nu stiu de unde pana unde ... dar daca venea o masina cu faruri chioare nici nu ma chinuiam sa ma uit la numere ... ca eram sigur ca nu sunteti voi!

Post Merge: 04.Mai.2010, 05:57:57 p.m.
Domnu' @Forte si filmuletul cu Fuffy?  :baston:

Desi am inceput sa editez filmele exact cu acela ... am zis ca ar fi mai bine sa ramana pentru final ....

Post Merge: 04.Mai.2010, 06:01:32 p.m.
  Somn … somn … de la 0.00 la ora 08.30 … Doamne ce bine am dormit …
  A doua zi … era sambata, ziua in care eu traiesc pentru off-road, de fapt eu traiesc toata saptamana pentru off-road-ul de sambata! Dar aici, departe de casa … am ales sa ne odihnim …
  1 Mai muncitoresc … leneveala, plimbare de voie pe insula, masa … iarasi leneveala, sedinte foto in repetate randuri pentru a prinde lumina cat mai buna … Asa ca avem o gramada de poze … noi aveam doar un aparat, dar eram 4 fotografi: Adara, Ariadna, Anca si Marius!

http://s914.photobucket.com/albums/ac344/forte4x4/20100501%20Nessebar/

Frumoasa insula, frumoasa marea, placuta vremea … si ne-a prins si bronzul! Chiar am facut o vizita la farmacie pentru “after sun”!
  Filme nu am din aceasta zi … dar urmeaza inca 9 ore de somn si vine si marea aventura …
« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 06:01:32 p.m. de Forte »

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #177 : 04.Mai.2010, 08:53:52 p.m. »
Eu intai am dormit si mi-am revenit (nu, nu am dormit continuu de cand am venit, m-am dus si la munca :D ), si acum scriu. Pe scurt, ca mi s-a transmis un mesaj subliminal cum ca spiritul way of life nu se "pupa" cu sentimentalismele mele,dar nici nu pot sa tac, atata timp cat acestea sunt impresiile MELE dupa scurta incursiune pe litoralul bulgaresc.

Asadar, in spiritul celor spuse mai sus, multumesc lui:
    - @Cristyy si @ Way of life pentru ca au avut rabdare pe drumul de intoarcere, sa merg si eu cu ei(desi nu am plecat impreuna) si nu ne-au lasat singuri in Bulgaria; lui Cristyy pentru ajutorul din depasiri (cand nu vedeam drumul, cand imi era teama) si pentru viteza rezonabila cu care a mers, ca sa ma pot si eu tine dupa el , lui @way of life ca a inteles cand mi-e frica(desi nu aveam motive), ca mi-a suportat franele (mai ales pe autostrada, in zonele cu parapet pe stanga, cand mi se parea mie ca nu incap sa depasesc tirurile  :"> ) si chiar daca m-o fi  injurat in gand, nu am auzit nici un claxon, nu am primit nici  flashuri :)
    - @Forte ca a inteles ca am o problema cu mersul inapoi, si a zambit ingaduitor  :angel: .Si mai ales pentru modelul de familie pe care mi l-a dat(mi-s tare dragi fetele tale, toate TREI :) ! ) Si pentru ca ne=a dus pe malul marii...
    - @whizzy si Dany, ca mi-au suportat cantarile din masina (ore intregi!), si vaicarelile si toate comentariile
    - @Suzika -sx4, ca nu s-a dezis de mine, si a iesit din nisip, a mers frumos, nu a consumat mult, si m-a dus si adus din aceasta excursie frumoasa

A fost foarte pe scurt :)
« Ultima Modificare: 04.Mai.2010, 08:55:46 p.m. de Suzika »
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Forte

« Răspuns #178 : 07.Mai.2010, 01:22:16 p.m. »
Imi cer scuze ca nu am avut timp sa pun filmul mult asteptat ... dar o sa vina ... pana atunci insa pun pozele din a 3-a zi, adica ultima: Nessebar, Sozopol, Varna

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040