Autor Subiect: Despre Intalnirea de IARNA Feb 2010: poze & impresii  (Citit de 12880 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Despre Intalnirea de IARNA Feb 2010: poze & impresii
« Răspuns #40 : 02.Mar.2010, 09:55:20 a.m. »
@Suzika, sper sa nu te superi pe mine ca ti-am citat postarea aici, dar cred ca ar fi pacat sa nu ramana alaturi de celelalte impresii frumoase :)

EDIT: am scos citatul cu postarea @Suzikai pentru ca a postat si ea pe pagina urmatoare (si parca da mai bine negru pe alb :P)
« Ultima Modificare: 03.Mar.2010, 10:14:09 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #41 : 02.Mar.2010, 09:58:41 a.m. »
"Postez si cateva poze din excursie, printre care si Cocosul meu.."

unde e cocosul ca eu nu-l vad =))

Offline danker

« Răspuns #42 : 02.Mar.2010, 10:06:11 a.m. »
- Deci pana la urma cine are "cocosul" cel mai falos, adi (mxxa)  sau valy sss, ca in poze nu se vede. :P
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #43 : 02.Mar.2010, 10:55:39 a.m. »
A fost o noua intalnire reusita alaturi de niste colegi minunati >:D<. Ziua de sambata a fost cea mai incarcata, cum era si normal, si chiar daca vremea n-a fost de partea noastra ne-am distrat de minune, am vizitat Manastirea cisterciana din Carta unde am aflat o groaza de lucruri noi despre ordinul cistercian, ne-am plimbat pe dealurile din Tara Fagarasului, am papat un pastrav grozav la Complexul Floarea Reginei din Sambata de Sus, loc in care revin cu placere de fiecare data, si ne-am intors la cabana pe un traseu off-road nocturn, o experienta care merita reeditata. A urmat un concurs de ping-pong la care am participat si eu si am fost eliminat din faza "grupelor" de colegul whizzy :clap:.
Nu as vrea sa fiu eu singurul carcotas aici dar administratorul cabanei ar trebui sa se lase de meseria asta.
Per total, cum am mai spus, o noua intalnire super reusita marca Suzuki-club. Felicitari organizatorilor si colegilor de forum care au participat la aceasta reuniune :pardon:.
Deja incep sa visez la urmatoarea, care, daca am incepe s-o pregatim mai din timp, ar putea depasi granitele tarii :dream:
P.S. Cum spunea si Khaos, ar fi super sa avem un server pentru galerie, astfel ar putea si cei care nu pot participa la intalnirile regionale din motive obiective sa poata downloada pozele celorlalti
« Ultima Modificare: 02.Mar.2010, 10:57:30 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #44 : 02.Mar.2010, 01:17:45 p.m. »
sa apara cocosul  :D

pe-al meu imi este rusinica sa-l arat la lume  :) ...asa profit de faptul ca XTI (Cristi) e plecat in delegatie si-i fac public cocosul lui  :D sa nu ma acuze de plagiat

le doresc drum bun, sa se intoaraca in siguranta acasica si cu multeee poze

« Ultima Modificare: 02.Mar.2010, 01:19:19 p.m. de mxxa »

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #45 : 02.Mar.2010, 01:22:31 p.m. »

Nu vreau sa poluez topicul cu intalnirea de iarna cu impresiile si glumitele mele, asa ca am sa scriu aici, pentru ca fara Suzika mea rosie, nu as fi ajuns nici sa va cunosc, nici sa vin la intalnire :)
Incep cu multumirile ( ca si cum as fi  primit un Oscar, ca asa ma simt dupa intalnire) , asadar multumesc:
- @mxxa, pentru grija pe care a avut-o sambata sa imi dea telefoane pe drum, si sa faca in asa fel incat sa ajung si eu la voi, inainte sa plecati mai departe; pentru ca a inteles ca mi-e teama cand am "parasit" asfaltul si a mers un timp in spatele meu
-@"colegului" care m-a depasit cand eram in caravana, si mi-a amintit cum NU trebuie sa ma comport cand sunt intr=un asemenea loc
-@Krantz si @SGD si @ Pitzy , pentru ca m-au chemat la masa cu ei, ca si cum ne vazusem ultima data la o cafea cu o zi inainte
-@whizzy, pentru ca am reinvatat de la el cum se mananca pestele, si pentru ca mi-a mancat painea, salvandu-ma de la riscul de a ma ingrasa
-@SGD, ca a avut curajul sa mearga cu mine la plecarea de la pastravarie, si ca nu a sarit din masina la "raliul"nocturn (nu mai conteaza ce a spus in gand)si mi-a zambit dupa ce a coborat din masina
-@organizatorilor, ca am avut si eu camera, de data asta
-@ celor cu care am stat la bere, afara, pentru atmosfera relaxata
-@zooky, pentru ca m-a intrebat cum mi-a fost drumul de una singura
-@ monica pentru ca m-a intrebat daca nu vreau sa beau din vinul ei si al lui @rexkroki
-@krantz, pentru ca a avut incredere sa imi impartaseasca un mic secret(mic, mic, mic, sa nu va inchipuiti cine stie ce conspiratie)
-@pitzy si @Khaos, pentru ca mi-au aprobat pasiunea pentru slanina cu ceapa
-@whizzy, pentru ca m-a trecut pe lista pentru tombola cu revizia
-@Anna, pentru incredere(lasa ca imi dai banii mai tarziu,spusa de cateva ori bune)
-@Anna, pentru ca a tras biletul cu numele meu, si pentru bucuria cu care mi-a citit numele (si lui @Cristyyy pentru ideea cu tombola, si Autonetului pentru viitoarea revizie); si @Cristyy si @Pitzy erau la fel de bucurosi (* aici am o poza demonstrativa)
-@Corina (sotia lui @danker) pentru zambetul ei
-@pitzy, pentru UB40
-@celor de la pensiune, pentru gemul de dimineata, facut ca la bunica, si amintirea unor vremuri frumoase,de mult trecute
-@Pitzy, pentru ca si-a murdarit manutele, ca sa ma ajute sa schimb suportii de numar
-@celor grijulii cu geamurile masinii mele, cand le stergeam cu nonsalanta
-@Krantz, pentru caldura cu care ne-am luat la revedere
-@ECHIPEI cu care m-am intors, pentru ca
- au avut rabdare cu temerile mele de incepatoare, si nu au ras de mine
- am mers atat de linistit tot drumul, si m-am simtit atat de in siguranta, chiar si cand am intrat pe drumuri neasfaltate
- m-au lasat sa merg prima sau cat mai in fata, ca sa nu ma chinui si sa nu ma pierd de ei
-s-au oprit din cauza mea la deja a treia benzinarie, si nu mi-au spus nimic ca o luasem gresit, si ca puteam sa pun benzina la primele doua
-s-au oprit cand am implinit 9999 de km, si iarasi peste 1 km,la 10 000 km
-@whizzy, pentru ca mi-a suportat cu stoicism toate franele (fie la gropi, fie la lipsa gropilor), fara sa se infurie (cel putin aparent),aproape tot drumul de intoarcere
-@rexkroki, pentru ca nu s-a suparat cand s-a oprit din cauza flash-urilor mele nemotivate
-@khaos, pentru entuziasmul de la implinirea km mei
-@way of life, pentru ca a mers cam tot drumul ultimul
-@tuturor celor care au facut poze si filmulete, pentru ca eu nu am facut, dar ma bucur de darnicia si spiritul lor de echipa
-@masinutei mele dragi, pentru ca nu m-a tradat si a mers frumos peste tot

De fapt, le multumesc OAMENILOR de care m-am apropiat la aceasta intalnire, si langa  care am invatat sa imi iubesc mai mult masinuta...si viata.

si...poza despre care vorbeam :) (drepturile de autor ii apartin in exclusivitate lui @whizzy)

@Khaos, cum sa ma supar? :) M=am gandit ca scriu prea mult, si de asta am postat la jurnal... Oricum, m=am chinuit sa fac un rezumat, ca mai aveam de spus multe :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #46 : 02.Mar.2010, 01:41:19 p.m. »
@Suzika:

-@way of life, pentru ca a mers cam tot drumul ultimul - asta a fost tare! :D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline >pexic<

« Răspuns #47 : 02.Mar.2010, 01:52:12 p.m. »
da, chiar tare, tin sa ma dezic si sa dezavuez  :-)) aceasta stare de fapt, va anunt pe aceasta cale ca  WayOfLife are multe alte calitati  :clap:
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #48 : 02.Mar.2010, 03:39:52 p.m. »
@Suzika - cu multa placere  >:D<

Eu unul m-am simtit prea bine, va multumesc 'tutulor' pentru acest lucru, sper ca data viitoare sa pot ajunge de vineri.

Toate cele bune.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #49 : 02.Mar.2010, 07:32:39 p.m. »
Cu palcere Monica si-alta data  >:D<

am adaugat si eu cateva  ;) http://picasaweb.google.com/adimxxa/IntalnirePrieteniSuzukisti2628Februarie2010#

primele sunt opera maestrului X-ti  :pardon: