Nu vreau sa poluez topicul cu intalnirea de iarna cu impresiile si glumitele mele, asa ca am sa scriu aici, pentru ca fara Suzika mea rosie, nu as fi ajuns nici sa va cunosc, nici sa vin la intalnire
Incep cu multumirile ( ca si cum as fi primit un Oscar, ca asa ma simt dupa intalnire) , asadar multumesc:
- @mxxa, pentru grija pe care a avut-o sambata sa imi dea telefoane pe drum, si sa faca in asa fel incat sa ajung si eu la voi, inainte sa plecati mai departe; pentru ca a inteles ca mi-e teama cand am "parasit" asfaltul si a mers un timp in spatele meu
-@"colegului" care m-a depasit cand eram in caravana, si mi-a amintit cum NU trebuie sa ma comport cand sunt intr=un asemenea loc
-@Krantz si @SGD si @ Pitzy , pentru ca m-au chemat la masa cu ei, ca si cum ne vazusem ultima data la o cafea cu o zi inainte
-@whizzy, pentru ca am reinvatat de la el cum se mananca pestele, si pentru ca mi-a mancat painea, salvandu-ma de la riscul de a ma ingrasa
-@SGD, ca a avut curajul sa mearga cu mine la plecarea de la pastravarie, si ca nu a sarit din masina la "raliul"nocturn (nu mai conteaza ce a spus in gand)si mi-a zambit dupa ce a coborat din masina
-@organizatorilor, ca am avut si eu camera, de data asta
-@ celor cu care am stat la bere, afara, pentru atmosfera relaxata
-@zooky, pentru ca m-a intrebat cum mi-a fost drumul de una singura
-@ monica pentru ca m-a intrebat daca nu vreau sa beau din vinul ei si al lui @rexkroki
-@krantz, pentru ca a avut incredere sa imi impartaseasca un mic secret(mic, mic, mic, sa nu va inchipuiti cine stie ce conspiratie)
-@pitzy si @Khaos, pentru ca mi-au aprobat pasiunea pentru slanina cu ceapa
-@whizzy, pentru ca m-a trecut pe lista pentru tombola cu revizia
-@Anna, pentru incredere(lasa ca imi dai banii mai tarziu,spusa de cateva ori bune)
-@Anna, pentru ca a tras biletul cu numele meu, si pentru bucuria cu care mi-a citit numele (si lui @Cristyyy pentru ideea cu tombola, si Autonetului pentru viitoarea revizie); si @Cristyy si @Pitzy erau la fel de bucurosi (* aici am o poza demonstrativa)
-@Corina (sotia lui @danker) pentru zambetul ei
-@pitzy, pentru UB40
-@celor de la pensiune, pentru gemul de dimineata, facut ca la bunica, si amintirea unor vremuri frumoase,de mult trecute
-@Pitzy, pentru ca si-a murdarit manutele, ca sa ma ajute sa schimb suportii de numar
-@celor grijulii cu geamurile masinii mele, cand le stergeam cu nonsalanta
-@Krantz, pentru caldura cu care ne-am luat la revedere
-@ECHIPEI cu care m-am intors, pentru ca
- au avut rabdare cu temerile mele de incepatoare, si nu au ras de mine
- am mers atat de linistit tot drumul, si m-am simtit atat de in siguranta, chiar si cand am intrat pe drumuri neasfaltate
- m-au lasat sa merg prima sau cat mai in fata, ca sa nu ma chinui si sa nu ma pierd de ei
-s-au oprit din cauza mea la deja a treia benzinarie, si nu mi-au spus nimic ca o luasem gresit, si ca puteam sa pun benzina la primele doua
-s-au oprit cand am implinit 9999 de km, si iarasi peste 1 km,la 10 000 km
-@whizzy, pentru ca mi-a suportat cu stoicism toate franele (fie la gropi, fie la lipsa gropilor), fara sa se infurie (cel putin aparent),aproape tot drumul de intoarcere
-@rexkroki, pentru ca nu s-a suparat cand s-a oprit din cauza flash-urilor mele nemotivate
-@khaos, pentru entuziasmul de la implinirea km mei
-@way of life, pentru ca a mers cam tot drumul ultimul
-@tuturor celor care au facut poze si filmulete, pentru ca eu nu am facut, dar ma bucur de darnicia si spiritul lor de echipa
-@masinutei mele dragi, pentru ca nu m-a tradat si a mers frumos peste tot
De fapt, le multumesc OAMENILOR de care m-am apropiat la aceasta intalnire, si langa care am invatat sa imi iubesc mai mult masinuta...si viata.
si...poza despre care vorbeam
(drepturile de autor ii apartin in exclusivitate lui @whizzy)
@Khaos, cum sa ma supar?
M=am gandit ca scriu prea mult, si de asta am postat la jurnal... Oricum, m=am chinuit sa fac un rezumat, ca mai aveam de spus multe