Autor Subiect: suzuki samurai  (Citit de 14408 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
suzuki samurai
« : 23.Feb.2010, 11:55:13 p.m. »

salutari la toti suzucherii
sunt nou pe forum asa ca daca nu respect toate normele ma ve-ti scuza,sunt originar din jud alba dar sunt rezident in spania
unde mi-am cumparat un suzuki samurai1300idin anul 2000 ,vreau sa-l aduc in tara si sa-l inmatriculez pentru al avea.este hobby-ul meu
muntele si acest tip de masini. v-as fi recunoscator daca cineva mi-ar putea da cateva informatii despre cum se inmatriculeaza aceste masini,as vrea sa stiu  daca se rezuma numai la a identifica masina si ai face probele de gaze ,frane,lumini,etc fara ai interesa modificari la suspensi,si alte chestii de dizain,bulbar ,winch.va multumesc anticipat,si numai aventuri faine.ceao

Offline sfichiu

Re: suzuki samurai
« Răspuns #1 : 24.Feb.2010, 07:01:52 p.m. »
in primul rand s-o stapinesti sanatos ca e faina masinuta....cu imatricularea ai drumul specific regulilor de la noi, RAR.primarie,asigurare,taxa de prima imatriculare,serviciul de imatriculari si multa rabdare!....deci bafta!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 26.Feb.2010, 01:52:23 a.m. »
salutarii
    chiar sunt asa putini membri care au samurai sau vitara? asteptam ceva raspunsuri mai concise in legatura cu inmatricularea,sper sa fie cineva care a inmatriculat o masina modificata.multumesc anticipat!
                                                                                         ceao

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 26.Feb.2010, 08:20:10 a.m. »
Incearca sa iei legatura pe PM  cu @Forte. El e pasionat de off-road si sigur poate sa-ti dea ceva informatii.

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #4 : 26.Feb.2010, 04:39:30 p.m. »
s-o stapanesti sanatos! taxa de prima inmatriculare este in jur de 200 euro la ea. sa nu ai modificari majore la ea: kit inaltare, anvelope mai mari decat constructiv ca te intorc la autentificare....sa fie originala, ca din fabrica. alte taxe cam 200 euro...bafta

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #5 : 09.Mar.2010, 07:12:02 a.m. »
De curiozitate, cat a costat masina?

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 09.Mar.2010, 01:34:21 p.m. »
M-a costat 2500euro,dar a trebuit sa-i schimb cureaua de distributie  si un rulment la alternator.Am primit 3500 de euro dar nu am vrut sa o vand. Poti gasi intre 3000-4000 euro,tinand cont de anul fabricatiei si km.Gasesti si mai eftine bineinteles, dar mai vechi.

Offline nomadul4171

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 30.Apr.2010, 02:07:33 p.m. »
Salutari la toti suzukeri,chiar nu mai sunt  si alti membri  care sa detina suzuki samurai? Vine vara este o placere sa  iesi  la munte,am putea organiza o intalnire sau poate chiar mai mult de-atat.Numai bine!

Offline miocrl

« Răspuns #8 : 30.Apr.2010, 02:21:09 p.m. »
este:)  http://www.suzuki-club.ro/forum/profile/?u=975  din TM-Lugoj

ceau nomade. de unde esti?

Offline Forte

« Răspuns #9 : 06.Mai.2010, 05:52:12 p.m. »
Este cea mai potenta masina de off-road facuta de Suzuki! Fara nici o modificare ... da clasa la multe masini mari si scumpe!

Eu zic sa iesi cu ea in teren, sa vezi ce poate si apoi in functie de ce iti doresti tu ... sa incepi modificarile! Este foarte usor de modificat, oferta de piese este imensa si cu siguranta este cel mai ieftin offroader!

Eu am fost de curand la Madrid si am regretat ca nu am Jimny-ul meu la dispozitie ... Doamne ce peisaje erau ... adevarata invitatie la off-road! Foarte multe drumuri de pamant, nisip sau piatra ... o placere! Am vazut ca spaniolii au o preferinta pentru masini de off-road cu 2 usi! Poti sa-mi dai si mie un site de vanzari auto din Spania? Multumesc!