0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
salut,tinand cont de faptul ca am facut prima mie in oras si o sa mai fac, la cati ar trebuii sa ma prezint in service?mersi,
Citat din: dansx4 din 16.Iun.2009, 12:50:22 p.m.salut,tinand cont de faptul ca am facut prima mie in oras si o sa mai fac, la cati ar trebuii sa ma prezint in service?mersi,Conform carnetului de service prima vizita in service se face la 15000km sau 1 an in cazul in care nu apar alte probleme pe parcurs.
In rodaj nu trebuie menajata Mult prea mult masina.Trebuie trecuta de 3000 musai.
Si daca ii dai din cand in cand si in oras 5000 de ture se ard numa bine depunerile alea nasoale.
din moment ce fabricantii, deci nu numai Suzuki, recomanda sa folosesti regim de turatii moderat in timpul rodajului, sub 3000 rpm de ex. la SX4?
1. In primul rand, cred ca e vorba de motorul 1.6/16V pe benzina.2. Un motor de turatie ca acesta, practic nu prea ai cum sa-l tii sub 3000rpm. Totusi, daca tii cu tot dinadinsul poti sa o faci, dar vei vedea ca e un regim necorespunzator - macar pt. faptul ca cuplul maxim e in jurul a 3800rpm.
CitatIn rodaj nu trebuie menajata Mult prea mult masina.Trebuie trecuta de 3000 musai. Da' de unde stii tu ca se face asa, din moment ce fabricantii, deci nu numai Suzuki, recomanda sa folosesti regim de turatii moderat in timpul rodajului, sub 3000 rpm de ex. la SX4?Ai niste recomandari, studii facute de profesionisti sau...CitatSi daca ii dai din cand in cand si in oras 5000 de ture se ard numa bine depunerile alea nasoale. Depuneri, la motor nou, in rodaj?