Pai daca se aude din dreapta fata verdictul e destul de clar in proportie de 85% = caseta, fiindca bucsa "buclucasa" este pe aceasta parte.
Mai poate fi si amortizorul si orice alte mici chichite, ceea ce e foarte putin probabil, dar nu exclus. Zgomotul meu este infundat si foarte strident cand merg pe drumuri proaste (mai ales denivelari si nu mai spun de gropi). Suna un fel de "poc tronc" de joasa tonalitate.
Cei de la service imi vor spune sa vii cu masina sa o asculte si ei. Eu deja stiu sunetul (cum am spus acum ceva posturi in urma o cunostiinta de a mea cu un SX4 1.6 2x4 de la doar 20 km troncane fix ca a mea numai ca mult mai tare, deci masina a venit cu aceasta defectiune din fabrica -omul vine cu mine maine dimineata sa-i faca si lui constatarea- , probabil japonezii de la CTC erau prea imbatati cu sake si nu si-au dat seama
). Si mai pun pariu ca foarte multe masini vandute in Europa au hiba asta, insa avand drumurile net superioare noua, oamenii nu-si dau seama si nu reclama, probabil defectul fiind perceput clar in afara perioadei de garantie, deci dupa multe zeci de mii de km.
Nu cred ca poate fi vorba de niste rebuturi fabricate si vandute catre romani pentru ca ei oricum fac parte din Europa de Est si nu se complica cu manarii din astea. Pur si simplu aceasta bucsa din caseta de directie este prost proiectata din start, dar asta nu-i o scuza ca sa nu rectifice defectul dupa atatea luni (aproape 1 an) de cand se stie de el.