Postez din nou aici pentru ca, consider ca nu are rost sa desct topic, bineinteles tot legat de troncaneala specifica puntii fata (cel putin la mine).
Ca sa nu devin paranoic si sa ma duc de pomana in service ca sa mi se ia 30 RON pentru constatare si sa mi se zica ca n-are nimic, am luat la un test o masina a unui prieten (tot SX4, fara 4x4 si cu motor de 1.6) ce avea la bord doar 20 km si m-am dus cu ea pe un drum de piatra cubica. Mare mi-a fost mirarea sa constat ca si aceasta masina troncane la fel ca a mea pe partea din fata, de unde am tras concluzia ca aceste SX4 asa fac toate. Deci n-are nici o treaba cu caseta (unde probabil zgomotele ar fi mult mai intense), se pare (dupa mine) ca totul vine de la amortizoare (acestea fiind pe gaz). Oricum, destul de deranjant zgomotul mai ales ca antifonarea nu este una tocmai reusita.
Acum, va intreb din nou. Se aud acest astfel de zgomote si la voi sau este liniste totala cand mergeti pe drumuri proaste? Ma refer in special la cei care stiu sigur ca nu au probleme cu casetele de directie cat si la cei care le-au schimbat si sunt multumiti.
Multumesc,