De ceva timp mai exact de 5 luni am simtit usoara troncanela (nu mereu), atunci cand treceam peste denivelari, sine tramvai, etc si eram virat cu rotile spre stanga. Destul de speriat, pentru ca in garantie am schimbat caseta de directie, iar garantia expirase si zgomotul se auzea exact in conditii similare, am mers la mecanic. A verificat omul toate articulatiile, a sesizat un joc nesimnificativ la pivotul dreapta, dar parerea personala a fost ca atunci cand bate un pivot nu conteza ca esti virat sau nu.Problema a capatat amploare, usoare batai si ocazionale si atunci cand nu eram virat, exact ca si simptomele de la caseta. Am mers la alt atelier si raspunsul a fost clar : pivotul dreapta. Au facut comanda si am schimbat cu tot cu bascula. Pretul piesei a fost 490 plus 40 lei manopera. Marca bratului este NP. Mecanicul nu a putut sa-mi spuna nimic de producator, dar culmea este ca toti distribuitorii aveau marca asta. Aveti idee pe origine ce marca sunt bratele, pentru ca masina are 94000 km si sunt multumit de piesa originala.