Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91156 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online cristidav

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #530 : 29.Mar.2014, 09:43:38 p.m. »
Azi, profitand de vremea buna cu o iesire la munte si dand de drum de macadam (cu pietre deformate cam rau :)) ) am ajuns la concluzia ca am intrat si eu in randul fericitilor posesori de casete zdranganitoare. N-ai cum sa confunzi sunetul ala care vine din volan (undeva interior, putin profund).

Nu-mi ramane decat sa  :-)) . Prietenii stiu de ce :fluier:

Oi semnala si eu problema asta undeva prin ultimul an de garantie, daca nu se agraveaza sunetul...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline bogogica

« Răspuns #531 : 29.Mar.2014, 09:56:18 p.m. »
Citind atatea descrieri plastice ale fenomenului mi-a trecut prin cap o chestie. Cine experimenteaza fenomenul si este sigur de sursa zgomotului sa ii faca o inregistrare audio.... asa, ceilalti posesori de SX4, sa isi poata identifica caseta buclucasa fara dubii.

Offline suzukica

« Răspuns #532 : 30.Mar.2014, 09:25:49 a.m. »
De acord cu @bogogica!

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #533 : 15.Apr.2014, 04:54:51 p.m. »
Se aude foarte metalizat-infundat si frecvent cand se ruleaza pe drumuri care nu sunt line.
Norocul proprietarului e doar sa mai aibe garantie, altfel... :)
SX4 1.5 SE

Online cristidav

« Răspuns #534 : 15.Apr.2014, 06:20:23 p.m. »
Sau sa suporte zgomotul :P

Eu il suport pe drumuri de munte, dar, daca incepe sa faca si la asfalt peticit, nu mai sunt atat de ingaduitor :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline xim

« Răspuns #535 : 17.Apr.2014, 10:45:21 p.m. »
Citind atatea descrieri plastice ale fenomenului mi-a trecut prin cap o chestie. Cine experimenteaza fenomenul si este sigur de sursa zgomotului sa ii faca o inregistrare audio.... asa, ceilalti posesori de SX4, sa isi poata identifica caseta buclucasa fara dubii.

zgomotul nu este chiar atat de puternic insa simti in volan ca ceva nu este "legat"
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline virgil buzias

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #536 : 01.Iul.2014, 11:48:40 p.m. »
nu este puternic zgomotul la inceput dar dupa un timp si pe loc zdrangane :D eu astazi am avut caseta la rectificat maine vine montata pe masina
folii auto llumar
www.autovistm.ro

Offline Eltzn

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #537 : 07.Iul.2014, 10:06:07 a.m. »
nu este puternic zgomotul la inceput dar dupa un timp si pe loc zdrangane :D eu astazi am avut caseta la rectificat maine vine montata pe masina

S-a montat caseta pe masina? imi puteti spune daca au aparut alte probleme cum ar fi decalibrarea acelor senzori.Mentionez ca de curand ma confrunt si eu cu aceasta problema, iar masina a iesit din garantie de ceva timp si ma gandesc serios ca prima varianta de remediere sa fie inlocuirea acelei bucse.
Suzuki SX4 1.5
Tel. 0730929137

Offline shpeedy

« Răspuns #538 : 21.Iul.2014, 10:44:10 a.m. »
@virgil buzias: vreun update de cand s-a montat caseta rectificata din nou pe masina ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline papi_grasu

« Răspuns #539 : 21.Iul.2014, 11:07:12 a.m. »
Cred ca cel mai bine va raspund eu.
Dupa ce a trecut caseta prin mainile mele chiar daca am inlocuit bucsa cu una noua nu s-a putut rezolva jocul.Cremaliera fiind uzata jocul a ramas.
In acest caz trebuie facuta o bucsa noua la strung din material plin si dupa cota de uzura.Domnul Virgil a renuntat la aceasta idee si a comandat o caseta noua.
Dupa caseta lui a mai venit una tot de la un coleg de forum care a primit o bucsa plina si merge perfect.Am sa il rog sa isi dea cu parerea aici iar la urmatoarea caseta am sa fac poze cu bucsa facuta de mine.
Reconditionez casete si pompe directie orice model
0742287940