Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91179 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #480 : 25.Feb.2013, 12:30:21 a.m. »
Si nu ma apuc acum sa spun ca sunt dealer, ca-l cunosc pe directorul de pe Romania al Suzuki sau pe cel din Ungaria. Ori c-am negociat cu ei, ori altele  :-))
Da' de ce sa nu spui ... ce ... ti-e rusine  :-/ :-/ :-/

PS - banuiesc ca daca mai traia si in ziua de azi ... ai fi negociat direct cu Suzuki ăl batrin  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #481 : 25.Feb.2013, 11:10:53 a.m. »
Atunci cand se "face" o masina, e facuta astfel incat totul sa fie simplu de utilizat, intuitiv, ergonomic, etc. Nu sa-mi cumpar masina si dupa aia sa am nevoie de lectura ca sa fiu in stare sa merg cu ea, sa ma adaptez eu ei ca ea are nu stiu ce particularitati de constructie/proiectare, etc.
Cred ca-mi dai voie sa te contrazic printr-o simpla intrebare retorica oarecum: poti oare compara, din toate punctele de vedere primul automobil din lume (un Benz din 1886) cu o masina din generatia de azi  :-/
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #482 : 25.Feb.2013, 12:12:05 p.m. »
1. In alta ordine de idei. Laurentiu, mai devreme ai afirmat despre tine ca esti intr-un fel sau altul.
2. Nu sa-mi cumpar masina si dupa aia sa am nevoie de lectura ...
O masina, din pacate, a ajuns un lucru, un obiect de larg consum. Ca o cratita sau un fier de calcat si nu iti trebuie facultati ca sa stii/poti sa o folosesti.
1. Din pacate aici trebuie sa te corectez. Am spus ca NU sint nici dealer si nici fabricantul masinii. In rest sint omul care nu incearca sa se ascunda in spatele unui monitor si al unui oarecare nick.  ;)

2. Uite si de ce este nevoie sa citesti macar instructiunile de utilizare:

"Merv Grazinski din Oklahoma City , a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea.... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge... A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare."
 :-))

Eu ma opresc aici ca iar se supara lumea pe mine si imi mai adauga ceva la "istoric".

Hai sa-mbatrinim frumos !  ;)
« Ultima Modificare: 25.Feb.2013, 12:36:16 p.m. de Laurentiu »
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #483 : 25.Feb.2013, 05:01:50 p.m. »
@Lucianer, nici nu trebuie sa stiu istoricul cuiva  :-))
Sunt atat de harsait la chestia asta cu forumurile incat am facut deja vreo 5 tipologii de utilizatori si aici se incadreaza cam toata lumea, cu bune si cu rele  :-))
Dupa ce ai aflat unde se incadreaza fiecare, iti adaptezi abordarea in functie de el.

Degeaba le-ai facut daca nu le si prezinti, sa stim si noi unde ne incadram, de exemplu:
5 tipologii: 1- apatici, 2 - cu nervii tari, 3 - relaxati, 4 - incoerenti, 5 - cu nervii la pamant...urmeaza a 6-a tipologie in curs de formare (doar pe forumul Suzuki), care le va cuprinde pe toate cele cinci... :)
Ignis 1.3 GLX+

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #484 : 26.Feb.2013, 09:53:29 a.m. »
E bine pentru forum ca s-a starnit interesul  =))

In alta ordine de idei, eu nu m-am ascuns dupa vreun nickname. Chiar am participat la o intalnire ;)
Nu sunt dealer, nu am nimic de ascuns. E drept la vremea aia conduceam o reprezentanta care ar fi vrut sa ia si Suzuki dar... deh, "patronul" are limitata puterea de intelegere.
Acum nu mai conduc o reprezentanta. Conduc un Jimny  :-))

Cribo25, esti de-al meu, in categoria celor cu simtul umorului  :-))

Laurentiu, hai da-o incolo, aia cu rulota e din ciclul hamburgherilor care ingrasa...

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #485 : 26.Feb.2013, 10:16:20 a.m. »
Pentru Cribo 25
Intrebare.....Tu din ce categorie faci parte adica din ce ,,tipologie''
Nu ai avut timp si chef sa completezi cu mai multe date despre tine, in afara ca esti din Bucuresti si atat.
Mi se pare normal cand deschizi o discutie interlocutorul tau sa stie mai multe despre tine. Nu zic ca ar trebuie sa-ti faci CV-ul, dar este un lucru de bun simt sa o faci in limitele regulamentului Club Suzuki.
Sigur ca ai sa te simti lezat, dar o sa-ti treaca.
Si  este sigur ca o cratita la care faci referire nu ARE NEVOIE DE INTRUCTIUNI? DIN ACEST MOTIV MULTI CONDUC pe strada de parca s-ar afla in bucataria lor, si nu le pasa de restul. E ca si cum ai spune ca sa ars mancarea, nu-i nimic fac alta.
Masina este un pericol in mana unui incostient. Vedem asta zilnic.. Ai auzit ca Toyota a chemat pe posesorii de masini in service sa aduca cartea de intructiuni utilizare pentru a i se oferi alta pe motiv ca o pagina era gresit tradusa??? Sigur nu auzi si nu vezi lucrurile astea... E mai usor sa persiflezi , nu?  :-t  Nu esti singurul care face asta asa ca poti sa o tii inainte asa.....chestia cu tigaia a fost tare....De aceea avem parte pe sosele de unii care gandesc ca tine...CA MASINA ESTE ASEMUITA CU O TIGAIE...LA MAI MARE. Cand cineva indiferent cine iti da un exemplu din viata incearca sa-l intelegi si sa inveti ceva de acolo....Numai asa o sa progresezi.... :-?
SCUZE DE LA DEVIERE SUBIECT DAR ACEST LUCRU ERA DEJA FACUT...
« Ultima Modificare: 26.Feb.2013, 10:37:00 a.m. de sx4 sedan 2009 »

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #486 : 26.Feb.2013, 06:43:48 p.m. »
^

Sa incepem oarecum sistematic, sa nu se incurce ideile, frazele sau sa se denatureze:

1 - Daca citeai atent, aprofundat, intelegeai imediat ca fac parte din "tipologia" 6, in curs de formare.  :)

2 - Legat despre datele personale cred ca m-am incadrat suficient in limitele regulamentului forumului.
Cateva precizari: nu-i neaparat necesar sa cunosti cu ce se ocupa, cati ani are, ce inaltime, cat doarme, unde locuieste sau alte 10 amanunte personale despre cineva, pe un forum, ca sa poti dilaloga o lunga perioada de timp cu acea persoana.
Din ce scrie, cum scrie, ce intelege, cum interpreteaza, cum gandeste si alte tot 10 asemenea manifestari iti poti forma o impresie, oarecum exacta, despre cel in cauza.
Urmeaza firesc, pentru unii apropierea, respectiv respingerea in functie de propriile trasaturi existentiale, chiar si mai mult, pana la a simpatiza forumistul, sau din contra, a-l antipatiza.
Tot farmecul consta in a placea sau nu un user, pe un forum, fara sa-l cunosti in realitate, deoarece incep sa apara o multime de aprecieri subiective intr-o interactiune personala. Iar internetul este din acest punct de vedere aproape perfect.

3 - Lezat (in sensul de ofensat) n-am nici un motiv sa ma simt, consider ca asa ai perceput tu tot ce am postat in timp, pe forum, prin prisma modului tau de a intelege.

4 - Paragraful urmator, cel cu "Si  este sigur ca o cratita la care faci referire ..."  nu-mi apartine, mai revezi postarea # 479, pagina 60, ca nu inteleg legatura.
De obicei este bine sa citesti cu mai mare atentie ceva, daca ai si comentarii de facut, altfel ajungi repede in categoria "incoerenti", si este pacat sa scadem prestigiul forumului, fie el si Suzuki, mic, mic, dar voinic. ( Asa, sa ne mai descretim fruntile). :)

5 - Aceasta interactiune forumistica, offtopic, este o exceptie la "Casete de directie..." dar o propunere pentru viitor, la topicul cafenea - IN PIVNITA... >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #487 : 26.Feb.2013, 10:27:42 p.m. »
Sx4sedan2009, "creca" eu am zis de cratita. Dar sa stii ca nu am vorbit serios, era spus in spirit de gluma si nu trebuie luat ca atare.
Un forum e un loc sau o modalitate de comunicare pentru/intre pasionatii acelei marci. Fiecare poate avea o parere, un mod original in care-si expune parerea, etc.

Atata timp ca totul se desfasoara in limitele bunului simt, nu vad nicio problema.
Cat despre regulamente... E lunga istoria dar stii ce-i culmea? Cele mai faine forumuri sunt alea fara regulament. Iar cele mai faine decat cele mai faine sunt alea unde relationarea de pe forum se prelungeste si in viata de zi cu zi.

Eu am curaj sa fac pariu ca daca s-ar putea realiza o intalnire unde oamenii sa se vada, sa se cunoasca, live si nu doar pe forum, viata forumistica ar fi mult mai frumoasa si cum spuneam, fac pariu ca 99% dintre ei sunt super de treaba.

Apropos de regulament.
Suntem de mult offtopic si ar trebui bagat un split de la topicul asta. Adica facut curatenie si nu cum fac unii moderatori in mod gresit, se apuca si sterg sau sanctioneaza userii de offtopic. E firesc ca o discutie sa devieze. Asa e si-n viata, nu suntem roboti ca sa nu gresim.

Offline alex2012

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #488 : 26.Feb.2013, 11:50:59 p.m. »
Salutare tuturor,

am si eu un zdranganit suspect la directie, masina fiind din 2011, 18.000 km.
Zdrang a a aparut prima data cand am mers pe pietris, cred ca nu aveam nici 300 km.
M-am cam mirat atunci insa am zis ca nu are cum sa fie defect, doar e noua :) .

Intrebarea mea este cat timp poate fi folosita in siguranta o masina cu caseta care zdrangane?

Daca  o pot folosi asa in siguranta pana la adanci batraneti atunci merita bataia de cap?

Daca peste 2 ani cand nu voi mai avea garantie va trebui sa o schimb pe banii mei atunci e o problema.

Offline Laurentiu

« Răspuns #489 : 27.Feb.2013, 09:10:44 a.m. »
Intrebarea mea este cat timp poate fi folosita in siguranta o masina cu caseta care zdrangane?
Esti 100% sigura ca de la caseta este zdranganitul ?