@Lucianer, nici nu trebuie sa stiu istoricul cuiva
Sunt atat de harsait la chestia asta cu forumurile incat am facut deja vreo 5 tipologii de utilizatori si aici se incadreaza cam toata lumea, cu bune si cu rele
Dupa ce ai aflat unde se incadreaza fiecare, iti adaptezi abordarea in functie de el.
In alta ordine de idei. Laurentiu, mai devreme ai afirmat despre tine ca esti intr-un fel sau altul. E putin ciudat, crede-ma. Nu esti curios cum te percepem fiecare dintre noi ca esti de fapt? Bine, ai si varianta sa nu fii curios dar e usor aiurea sa spui ca nu esti nici reprezentant oficial si nici nu ai lucrat nu stiu unde dar parerea ta e ca...
Asa si eu, nu sunt extraterestru, nu sunt doctor, nu sunt nu stiu mai ce...
Adica, e foarte simplu sa-ti spui parerea si gata.
Cand am postat de pe o varianta mobila mai devreme si am facut si greseli de tastare, mea culpa, iti spuneam ca vin cu niste precizari.
Hai sa-ti spun o faza.
Atunci cand se "face" o masina, e facuta astfel incat totul sa fie simplu de utilizat, intuitiv, ergonomic, etc. Nu sa-mi cumpar masina si dupa aia sa am nevoie de lectura ca sa fiu in stare sa merg cu ea, sa ma adaptez eu ei ca ea are nu stiu ce particularitati de constructie/proiectare, etc.
O masina, din pacate, a ajuns un lucru, un obiect de larg consum. Ca o cratita sau un fier de calcat si nu iti trebuie facultati ca sa stii/poti sa o folosesti.
P.S. incearca sa fii mai relaxat, nu mai lua totul asa personal
Si foarte ontopic. Undeva cu cateva posturi mai in urma, v-am "invatat" cum sa procedati. Daca tineti cont de sfaturile respective cand aveti o problema cu dealerul/reprezentanta/importatorul respectiv, e foarte mare posibilitatea sa aveti succes in demersul vostru.
Chestiile alea nu sunt spuse intamplator
Si nu ma apuc acum sa spun ca sunt dealer, ca-l cunosc pe directorul de pe Romania al Suzuki sau pe cel din Ungaria. Ori c-am negociat cu ei, ori altele