Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91177 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #470 : 23.Feb.2013, 09:33:45 a.m. »
Fortat de imprejurari, ma vad nevoit sa fac un nou off topic.

P.S. ideea e ca nu esti ceea ce te consideri tu a fi, nici nu ti-am cerut asta si de fapt nu ti-am cerut nimic mai mult decat sa-ti justifici propriile afirmatii.
Imi poti spune si mie cam ce ma consider a fi caci sincersa fiu, nu prea imi dau seama ce doresti sa afirmi.

In ceea ce priveste
Laurentiu....defineste ... regulile de bun simt  :D
ma gindeam la o definitie proprie si anume: educatia acumulata de-a lungul anilor. Ca unii ajung la saturatie mai devreme sau mai tirziu, asta depinde de caracterul fiecarui om.

Am gasit insa pe net trei definitii mult mai elocvente:
1. Bunul simţ e geniul umanităţii (Goethe);
2. Bunul simţ înseamnă talentul de a vedea lucrurile aşa cum sunt şi de a face lucrurile aşa cum ar trebui făcute (C.E. Stowe);
3. Bunul simţ este o colecţie de prejudecăţi dobândite până la vârsta de 18 ani (Albert Einstein).
« Ultima Modificare: 23.Feb.2013, 09:36:34 a.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #471 : 23.Feb.2013, 11:12:09 a.m. »
Iar incep discutiile de genul asta! Cineva nu se poate abtine. X-(
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #472 : 23.Feb.2013, 12:55:54 p.m. »
Iar incep discutiile de genul asta! Cineva nu se poate abtine. X-(
Nu te obliga nimeni sa citesti si nici sa postezi daca nu te intereseaza subiectul.  ;)
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #473 : 23.Feb.2013, 01:01:39 p.m. »
Cineva nu se poate abtine. X-(
Nu-ti fac placere definitiile despre bunul simt  :-/  :)
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #474 : 23.Feb.2013, 06:14:10 p.m. »
Problema este ca asa a inceput de fiecare data un scandal. Definitiile de bun simt apar doar la inceput. Unul le spune iar celalalt nu le intelege sau crede ca sunt ironii.
...daca si astea tin de problemele tehnice la masina... :notlst:

Offline Laurentiu

« Răspuns #475 : 23.Feb.2013, 06:33:42 p.m. »
Definitiile de bun simt apar doar la inceput. Unul le spune iar celalalt nu le intelege sau crede ca sunt ironii.
...daca si astea tin de problemele tehnice la masina... :notlst:
Definitiile regulilor de bun simt se refera la modul general, iar in cazul nostru ("problemele tehnice la masina") intra si cazul GARANTIILOR despre care se face vorbire aici:

Citat
Garantia are si ea niste conditii de exploatare de bun simt.
Laurentiu....defineste ... regulile de bun simt

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #476 : 24.Feb.2013, 10:46:15 a.m. »
Laurentiu. Iti voi raspunde cu foarte mult bun simt cand voi ajunte la un calculator. Fara rani retina cuiva care citeste.  :-))

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #477 : 24.Feb.2013, 11:25:50 a.m. »
@Kingy, se vede ca nu cunosti "istoricul" unora!  ;)

Offline Laurentiu

« Răspuns #478 : 24.Feb.2013, 02:32:05 p.m. »
...nu cunosti "istoricul" unora!  ;)
Asa si  :-/  "Istoricul" tine
Citat
de problemele tehnice la masina .....
 :-/

Vad ca esti unul din cei care INITIAZA offtopicele.  :D

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #479 : 24.Feb.2013, 10:42:02 p.m. »
@Lucianer, nici nu trebuie sa stiu istoricul cuiva  :-))
Sunt atat de harsait la chestia asta cu forumurile incat am facut deja vreo 5 tipologii de utilizatori si aici se incadreaza cam toata lumea, cu bune si cu rele  :-))
Dupa ce ai aflat unde se incadreaza fiecare, iti adaptezi abordarea in functie de el.

In alta ordine de idei. Laurentiu, mai devreme ai afirmat despre tine ca esti intr-un fel sau altul. E putin ciudat, crede-ma. Nu esti curios cum te percepem fiecare dintre noi ca esti de fapt? Bine, ai si varianta sa nu fii curios dar e usor aiurea sa spui ca nu esti nici reprezentant oficial si nici nu ai lucrat nu stiu unde dar parerea ta e ca...
Asa si eu, nu sunt extraterestru, nu sunt doctor, nu sunt nu stiu mai ce...

Adica, e foarte simplu sa-ti spui parerea si gata.

Cand am postat de pe o varianta mobila mai devreme si am facut si greseli de tastare, mea culpa, iti spuneam ca vin cu niste precizari.
Hai sa-ti spun o faza.
Atunci cand se "face" o masina, e facuta astfel incat totul sa fie simplu de utilizat, intuitiv, ergonomic, etc. Nu sa-mi cumpar masina si dupa aia sa am nevoie de lectura ca sa fiu in stare sa merg cu ea, sa ma adaptez eu ei ca ea are nu stiu ce particularitati de constructie/proiectare, etc.

O masina, din pacate, a ajuns un lucru, un obiect de larg consum. Ca o cratita sau un fier de calcat si nu iti trebuie facultati ca sa stii/poti sa o folosesti.

P.S. incearca sa fii mai relaxat, nu mai lua totul asa personal  :P

Si foarte ontopic. Undeva cu cateva posturi mai in urma, v-am "invatat" cum sa procedati. Daca tineti cont de sfaturile respective cand aveti o problema cu dealerul/reprezentanta/importatorul respectiv, e foarte mare posibilitatea sa aveti succes in demersul vostru.
Chestiile alea nu sunt spuse intamplator ;)
Si nu ma apuc acum sa spun ca sunt dealer, ca-l cunosc pe directorul de pe Romania al Suzuki sau pe cel din Ungaria. Ori c-am negociat cu ei, ori altele  :-))