RX4 meu n-are...am avut probleme cu doi rulmenti de la axul care iese din cutie, cand i-am schimbat pe aia am schimbat si hardy-disk (discul cauciucat cu cod de mercedes...). Am avut probleme cu un simering de la cutia de viteze, problema din cate am inteles frecventa la Renault, motiv pentru care am primit de la service o factura care continea multe ore de manopera (la pret de Renault) si un simering de cativa lei...
Pentru testdrive persoanele interesate pot face rezervare prin PM.
Sa revenim la subiect, am auzit ca SX4 are probleme cu caseta de directie (in Germania cateva masini au fost rechemate in service pentru verificarea fixarii coloanei de directie
http://www.swiftmania.de/index.php?page=Thread&threadID=29256&s=74c2cc40d29badd63ffdb66734efca3fc21facff) cu ambreiajul, cu amortizoarele, cu cutia de viteze...sper ca aceste probleme sa fi afectat doar un mic procent din masini sau sa se fi rezolvat problemele la masinile mai noi...cei de la Autonet mi-au zis ca au avut o singura masina cu probleme la caseta...
Deci, sunt curios daca caseta de directie e o problema care afecteaza multe SX4 sau nu...