Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91186 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mako

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #410 : 25.Iun.2012, 06:19:41 p.m. »
Salutare, revin si eu aici pe forum dupa mult timp cu o mica intrebare...ce se intampla daca nu mai este masina in garantie si caseta trebuie schimbata pt a 2a oara?  #:-S Am schimbat-o dupa 1an si jumatate la nici 15000km, acum masina are 25000km aproape si zgomotele au reaparut.Masina are 3ani jumatate si nu am facut offroad cu ea, doar o mica Transalpina acum 2ani...so,daca merg in service banuiesc ca sunt bun de plata pt caseta sau exista vreo sansa sa se reschimbe fara banuti avand in vedere ca problema s-a repetat iar masina nici nu a fost prea folosita...stie cineva?

Offline miocrl

« Răspuns #411 : 25.Iun.2012, 06:48:16 p.m. »
Suzuki ti-a garantat masina 3 ani. Mie mi-au schimbat-o cu 1 saptamana inainte de expirarea garantiei. Cand am intrebat ce garantie am la aceasta noua caseta... mi s-a spus ca atata tiimp cat am garantie la masiina.

Vezii ce iti spun sii tie. Sunt curiios.

Offline Mako

« Răspuns #412 : 25.Iun.2012, 07:15:48 p.m. »
si eu sunt curios...oricum nu am sperante dar corect ar fi sa rezolve problema, nu zic sa fie tot gratis, platesc manopera macar dar caseta asta trebuie schimbata fara a plati chiar daca masina nu mai este in garantie, avand si km putini si fiind si a2a oara cu probleme.Eu as putea sa invoc faptul ca am fost pacalit, mi s-a reparat prima data tot cu o caseta veche pt ca atunci cand iese din garantie masina sa platesc 1000euro pe una noua...o sa vad ce fac

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #413 : 25.Iun.2012, 08:25:53 p.m. »
Esti sigur ca zgomotele sunt de la caseta? Intreb pentru ca din cate stiu casetelele ori sunt cu probleme ori nu sunt, adica daca e sa fie de vina caseta ma gandesc ca zgomotul aparea dupa putini km de la schimbare, nu dupa cateva mii.
La mine caseta originala a fost cu probleme inca de la inceput, am auzit cloncaniturile de la primul drum in afara asfaltului. Am schimbat caseta pe garantie pe la 45.000 km si cu asta nu am mai avut probleme pana acum.

Offline Laurentiu

« Răspuns #414 : 25.Iun.2012, 10:15:58 p.m. »
...ce se intampla daca nu mai este masina in garantie si caseta trebuie schimbata pt a 2a oara? 
Se plateste de catre POSESOR atit piesa cit si manopera.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline xim

« Răspuns #415 : 25.Iun.2012, 10:53:22 p.m. »
La mine caseta originala a fost cu probleme inca de la inceput, am auzit cloncaniturile de la primul drum in afara asfaltului.

Subscriu si eu la aceasta afirmatie...de la prima sina de cale ferata trecuta mai grabit am simtit ca nu este ceva bine legat la masinuta .. acum dupa schimbare lucrurile stau altfel, deci ie clar ca primele serii au avut de la bun inceput o problema, care se agrava daca exploatarea era ceva mai intensa.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Mako

« Răspuns #416 : 26.Iun.2012, 04:33:03 p.m. »
Se plateste de catre POSESOR atit piesa cit si manopera.

Mda...mai vedem...eu asta vreau sa aflu, daca cineva a platit dupa garantie pt schimbare casetei a2a sau a3a oara.Sau poate facem niste reclama negativa, exista posturi tv unde se poate expune problema.Nu mi se pare corect ca o masina nefolosita decat pe drumuri asfaltate si foarte putini km sa manifeste de 2x aceeasi problema din cauza unor greseli de fabricatie sau rea intentie(probabil ca nu mi-au schimbat-o data trecuta cu seria buna tocmai ca sa platesc dupa garantie).

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #417 : 26.Iun.2012, 04:47:56 p.m. »
Probabil ca va trebui platita, avand in vedere faptul ca Suzuki desi stia ca exista niste loturi cu problema aceasta au preferat sa taca si sa lase sa vina la schimbat doar cine se prindea.
Eu am schimbat-o pe la 24.000 si pana acum la aproape 100.000 km e liniste in zona din dreapta, deci bucsa e de calitate.
Sau poti sa iei un SH ca piesa si sa o montezi la orice service, dar atentie la cod, parca undeva pe aceasta arie era specificat codul atat pentru caseta veche defecta cat si pentru cea noua.
SX4 1.5 SE

Offline Laurentiu

« Răspuns #418 : 26.Iun.2012, 07:29:19 p.m. »
Mda...mai vedem...eu asta vreau sa aflu...
Sincer iti doresc multa BAFTA insa, dupa cum sint legile si interpretarile la noi, te vei lupta cu morile de vint.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline macmat

« Răspuns #419 : 26.Iun.2012, 11:24:39 p.m. »
Se vorbea printr-un topic despre prelungirea garantiei..................Se mai aude ceva? :dknw: