Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91196 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tony83

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #380 : 26.Ian.2012, 06:39:55 p.m. »
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, pai am gasit sx uri chiar din 2008 sub 6000 de E la vecini si cu km. putini pana in 70-80 de mii , si benzinare si diesel si par foarte tentante si ca pret si ai si de unde alege si intre timp am incercat sa intru pe piese auto online si la noi in tara si la vecinii nostri  dar fara rezultate sa aflu cam pana la ce pret ajunge o caseta de directie pt. ca momentan nu sunt in tara altfel m-as duce la vreun furnizor dar o sa incerc sa intru si pe vreun forum suzuki unguresc
(dar inca nu stiu cum se spune la forum in limba vecinilor :-? dar aflu eu ;)) poate aflu si de acolo cate ceva pana ajung in tara oricum va mai ti la curent si inca odata multumesc pt. orice lamurire.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #381 : 26.Ian.2012, 06:44:50 p.m. »
Trimite un mail la un/mai mulți dealeri Suzuki în care să soliciți informașii despre prețul casetei de direcție...E gratis, baftă !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #382 : 26.Ian.2012, 07:27:12 p.m. »
Pai din cate stiu e in jur de 3000 RON plus/minus ceva, parca fara manopera.
Poate acum e mai ieftina, pret de criza :)
SX4 1.5 SE

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Life is only a daring adventure or nothing at all.
« Răspuns #383 : 02.Feb.2012, 07:04:47 p.m. »
Am schimbat si eu caseta marti, la Topix auto din Bacau. Nu ma pot pronunta daca e mai bine sau nu pana cand nu fac un drum la munte. Ii multumesc domnului Dragos Iancu de la Suzuki Romania care i-a convins pe cei de la service ca interventia in timpul garantiei e gratuita. Oricum, ma voi gandi bine daca mai merg la ei sau nu. Suceava si Iasi sunt destul de aproape ca sa-mi pot face reviziile.

Offline Laurentiu

« Răspuns #384 : 02.Feb.2012, 07:38:46 p.m. »
Ii multumesc domnului Dragos Iancu de la Suzuki Romania care i-a convins pe cei de la service ca interventia in timpul garantiei e gratuita.
:-O Nu prea inteleg ce ai vrut sa spui. Cei de la service, cunosc o alta definitie a garantiei ?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline macmat

« Răspuns #385 : 02.Feb.2012, 10:21:30 p.m. »
Am schimbat si eu caseta marti

@lrbc: .........fabricatie 2011???????? Parca se rezolvase din fabricatie,eram chiar invidios......... :-t :-t Ai ceva pe constiinta? km multi? Drumuri f.grele? Off road la greu?? :dknw:

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #386 : 02.Feb.2012, 10:31:42 p.m. »
Eu sunt convins că acele casete de direcție defecte, date jos de pe mașinile noastre, nu au ajuns la deșeuri...
Foarte probabil au fost reparate și reutilizate, de aceea problemele apar și pe mașini de fabricție recentă. Unul din criteriile de apreciere ecologică și nu numai a autovehiculelor, este proporția în care piesele/subansamblele pot fi reciclate !
Bineînțeles, la reprezentanță refrenul este că numai în Ro, datorită drumurilor proaste au apărut probleme la casetele de direcție... La o mașină cu oarece capabilități off-road (chiar soft!) nu este admisibil, după părerea mea, o astfel de frecvență a cedării de material fără o reacție a producătorului - gen chemare în service a loturilor de mașini suspicionate a da această defecțiune !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline lrbc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Life is only a daring adventure or nothing at all.
« Răspuns #387 : 03.Feb.2012, 08:29:29 a.m. »
@ Laurentiu: Cei de la service m-au anuntat ca trebuie sa platesc manopera pentru reglarea geometriei directiei. Nu mi s-a parut normal si am scris la Suzuki Romania, mi-a raspuns dl. Iancu, care a discutat cu service-ul si mi-a scris ca nu trebuie sa platesc nimic. Probabil au intentionat o ciubucareala tipic romaneasca.

@ macmat: si eu speram sa nu am problema asta, dar am auzit zgomotul la primul drum la munte, in prima mie de km. La 3000 am fost cu ea la service, ca sa-mi spuna ca nu are nimic si ca nu poate fi de la caseta...

Offline BigAir

« Răspuns #388 : 02.Mar.2012, 11:03:09 a.m. »
am schimbat si eu caseta de directie la sx-ul meu pe la 20.000 km acum am 26.000 km si iar imi bate, daca din 6 in 6 k de km trebuie schimbata e tare nasol.
a mai schimbat cineva asa de des?
mentionez ce nu am 4x4 si utilizarea masinii este oras si drumuri destul de bune in general.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline shogom

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #389 : 02.Mar.2012, 07:14:52 p.m. »
din ce an e masina? e produsa inainte sau dupa facelift?