Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91205 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
  • Gen: Bărbat
Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #340 : 21.Iul.2011, 01:27:50 p.m. »
Vreo 700 - 800 euro e caseta care vine cu motoras, si bielete, capetele insa nu.
Desctul de scump, dar teoretic dupa schimbare n-ar mai trebui sa aibe moarte acea bucsa, nu stiu de motoras, dar fara o baterie de macar 55 Ah lesina la relanti si merge cand uns cand da in nas ca si cum n-are suficient curent.
SX4 1.5 SE

Offline bsergiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #341 : 21.Iul.2011, 10:44:14 p.m. »
pff destul de mare pretul  numa nah ma asteptam sa nu fie prea ieftin, mai degraba apelez la strungarul din familie sa imi refaca bucsa cu probleme, apoi daca nu se poate o sa o schimb de nevoie...
plus ca nu am siguranta ca o sa primesc o caseta din lotul cel bun.... si apoi aia ar mai lipsi...
multumesc oricum pentru informatie
« Ultima Modificare: 23.Iul.2011, 12:03:01 a.m. de hugbear »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #342 : 21.Iul.2011, 10:58:39 p.m. »
@bsergiu

nu scrie mai multe posturi consecutive, foloseste butonul Modify, numarul de posturi nu se premiaza  :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #343 : 22.Iul.2011, 08:13:27 a.m. »
numarul de posturi nu se premiaza  :)

Poti sa stii ce concurs mai "nascoceste" Adminu' ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bsergiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #344 : 22.Iul.2011, 02:35:40 p.m. »
am scris in graba, crede-ma ca nu mi ala interesul... :|

Offline hugbear

« Răspuns #345 : 23.Iul.2011, 12:08:04 a.m. »
Las' ca te-am rezolvat eu cu comasarea postarilor.
Da' mai zi de bucsa aia. Adica nu neaparat cum se face (ca n-o fi de avion), da' daca ti-o schimbi tu "pa persoana fizica" incearca sa faci un tutorial (cu explicatii, comentarii, poze, filme - eventual 3D  :D), cred ca multi ar fi interesati.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ASZ

« Răspuns #346 : 29.Aug.2011, 10:54:01 p.m. »
In urma reviziei de 3 ani, mi se va inlocui si mie pe garantie caseta de directie (este cea cu care a venit masina si inca nu zdrangane dar se aude un sunet infundat la trecerea peste denivelari)

Offline xim

« Răspuns #347 : 29.Aug.2011, 11:00:44 p.m. »
Bine ca au constat-o cei din service ... cred ca am si eu problema asta ..dar baietii de la Baia Mare sunt cam delasatori  ... trebuie sa te tot rogi de ei sa verifice cate ceva, alfel, cam in doru' leli...singura lor calitate este ca sunt ieftini. Asa ca, cred ca la Cluj am sa-mi incerc norocul... mie mai la indemana decat altii. Tine-ne la curent.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline ASZ

« Răspuns #348 : 13.Sep.2011, 10:20:49 a.m. »
Ieri am fost sunat ca a sosit caseta de directie (pe garantie) si azi la ora 8 am lasat masina pt. a se schimba caseta + regla directia.

Offline ASZ

« Răspuns #349 : 13.Sep.2011, 05:34:53 p.m. »
La ora 15:45 am preluat masina, cu caseta schimbata si cu lichidul de racire completat (scazuse sub nivelul LOW. S-a reglat si directia (am primit si documentul cu rezultatele reglajului) si dupa primul drum impresia este ca masina suna altfel pe drumurile denivelate, insa parca trage un pic catre stanga (mai verific si pe drumuri mai drepte).