Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91206 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
  • Gen: Bărbat
Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #290 : 16.Feb.2011, 06:10:18 p.m. »
"da, stim de problema dvs., exista un lot care a avut aceasta problema"

Deci Suzuki nu recheama masinile cu probleme la caseta, lasa la latitudinea service-urilor/clientilor sa se prinda de problema, jenant.
Am avut la Iasi o cunostiinta cu problema la caseta (batea din prima zi) si le-a luat aproape 1 an de zile (pana la revizie cand n-au mai avut ce sa faca) sa se prinda ca e caseta si sa o schimbe, si asta dupa multe vizite si batai la cap privitor la troncaneala de pe partea dreapta, ba ca sunt amortizoarele, ba bucse, etc, tot felul de tergiversari, no comment. Mai mult, ii tot pasau omului pastila ca e influentat de mine, ca daca eu mi-am schimbat-o cu aceeasi troncaneala nu inseamna ca si la el e la fel.
Poate loturile afectate nu sunt foarte mari, dar e suspecta linistea asta, mai ales ca problema a aparut deja si la varianta SX4 Sedan si Swift.
Probabil nu vor sa intre in clubul rechemarilor si sa isi pateze imaginea.
Pacat ca masina e relativ ok, fasneata, dar intampina astfel de probleme de baza. Eu aproape 75.000 in afara de caseta, acum a inceput sa clipeasca de o vreme buna led-ul franei de mana, probabil un contact imperfect, ceva troncaneala la macaraua usii soferului (care din ce spune Autonetul s-ar putea sa fie pe duca) dar care nu se manifesta tot timpul. In rest multumit.

Concluzia e ca masinile din ziua de azi sunt exagerat de ROHS/ECO friendly made.

« Ultima Modificare: 16.Feb.2011, 06:23:58 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #291 : 16.Feb.2011, 07:33:41 p.m. »
suspiciunile mele s-au dovedit nefondate. au fost schimbate bucsile barei stabilizatoare si acum totul pare ok. vedem in timp daca se mai manifesta troncanitul.

Si la mine le-au schimbat si parea ok,dar dupa 2 luni a trebuit schimbata caseta avand joc mare. :inteligent: :inteligent:

Offline dreamhakeem

« Răspuns #292 : 16.Feb.2011, 08:03:58 p.m. »
nu ma speria. lasa-ma sa ma bucur ca merge bine acum.
Have an apple. It's good for you.

Offline BXXENL

« Răspuns #293 : 23.Feb.2011, 10:45:24 a.m. »
"da, stim de problema dvs., exista un lot care a avut aceasta problema"

D acum a inceput sa clipeasca de o vreme buna led-ul franei de mana, probabil un contact imperfect, ceva troncaneala la macaraua usii soferului (care din ce spune Autonetul s-ar putea sa fie pe duca) dar care nu se manifesta tot timpul. In rest multumit.

Concluzia e ca masinile din ziua de azi sunt exagerat de ROHS/ECO friendly made.

Beculetul poate clipoceste din cauza nivelului lichidului de frana care a scazut spre minim. Zdranganeala macaralei o am si eu, baietii de la autonet au fost draguti, au desfacut usa, au incercat sa stranga pe acolo dar toate erau tzepene, au uns una alta si atat. Mi-au spus ca n-au ce-i face, ca e din constructie.  Si mie mi se pare ca au facut economie cam peste tot. Hai plastice, finisaje, una alta mai slabe ok. Dar directia?
  • SX4 1.5
Alex

Offline emanu900

• Full Member
« Răspuns #294 : 23.Feb.2011, 12:53:42 p.m. »
Si mie mi-au desfacut portiera si au aranjat-o cat au putut, rezumatul a fost ca va mai merge sau va cadea, deocamdata merge si pana la 100.000 mai sunt vreo 30.000,deci mai e timp.
Lichidul de frana e la max, no problem, deci sigur un contact imperfect ceva pe acolo.
Cat despre directie, nu sunt singurii care au problema asta din pacate, azi nu se mai merge pe calitate ci pe cantitate din cauza disperarii dupa bani.
SX4 1.5 SE

Offline emanu900

• Full Member
« Răspuns #295 : 24.Feb.2011, 10:20:17 a.m. »
Revin legat de becul franei.
Am zis totusi sa incerc sa pun niste lichid sa vad daca se duce in interiorul vasului si spre surprinderea mea s-a dus, se pare ca nu am estimat corect unde era maximul, acum nu se mai aprinde.
Probabil ca a mai iesit aerul din instalatie pentru ca la 60.000 am schimbat lichidul de frana, sper sa fie totul ok si sa nu scape pe undeva, oricum vine revizia de 75.000 in curand si o sa se uite baietii.
SX4 1.5 SE

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
« Răspuns #296 : 24.Feb.2011, 10:37:58 a.m. »
Am schimbat si eu caseta saptamana trecuta, la Trakia in Sibiu, totul a decurs ca la  carte, am dus masina dimineata, si pe la amiaza a fost gata.
Ce pot sa zic e ca se simte diferenta, acum e silentioasa masina :)
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline ASZ

« Răspuns #297 : 24.Feb.2011, 11:14:07 a.m. »
Ma gandesc cu groaza ca mai am 6 luni de garantie la masina, deocamdata pare ca nu are nimic stricat, insa daca va pica ceva (caseta, telescoape, bucse, etc.) imediat dupa iesirea din garantie ... o sa fie o mare bucurie pt. mine.
Ce interes au cei de la service, sa zicem ca la revizia de 3 ani, sa imi schimbe caseta sau ceva ce pare defect ? (pot sa taca pur si simplu, si dupa cateva luni sa fiu nevoit sa le schimb pe banii mei, nu ?)

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #298 : 25.Feb.2011, 07:52:41 p.m. »
ASZ-mergi la un alt service sa vezi daca ai joc,sau la o statie ITP sa vezi daca ai jocuri la ea si sa-ti dea o constatare.Dupa aceea mergi la reprezentanta.
Cei de la reprezentanta nu au niciun interes sa schimbe in garantie ceva.
« Ultima Modificare: 25.Feb.2011, 08:08:28 p.m. de marius34 »

Offline Daniel42

« Răspuns #299 : 25.Feb.2011, 08:17:02 p.m. »
Exact . Verifica masina prin altii prima data si apoi cu nota de constatare mergi si repara pe garantie . Cine crezi ca este fraier sa-ti spuna ceva ? Este apoi imposibil sa conteste ceva verificat de cineva autorizat . Si daca fac chestia asta trebuie sa te dai la ei imediat si fara rezerve . Apoi platesti din buzunar . ;) Daca chiar exista defectiuni si fac pe smecherii vezi ca exista OPC si Judecatorie .
« Ultima Modificare: 25.Feb.2011, 08:20:14 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver