cred ac nu sunt singurul care a mers cu masina prin cateva service-uri, incercand sa rezolve problema asta. Am dat de priviri ciudate si zambete tampe din partea mecanicilor si chiar a unor ingineri (vezi Sara Motors) sau nepasarea altora, insotite la toti de expresia "vi se pare". Pana cand, ajutat probabil si de sansa de a gasi un om care se trezise binevoitor de dimineata, am ajuns la Craiova intr-un service Peugeot/Suzuki. Acolo s-a intamplat minunea: "da, stim de problema dvs., exista un lot care a avut aceasta problema" si mi-a fost schimbata, in ultimele luni de garantie. In sfarsit masina se comporta normal. Fara troncanelile alea care ma scoteau din sarite de fiecare data.
Imi pare rau ca nu am putut intra in posesia informatiei referitoare la "seriile cu probleme" insa cred ca o idee buna ar fi sa luati legatura cu un reprezentant oficial Suzuki (Ungaria sau Japonia). Eu eram hotarat sa fac asta in cazul in care nici la Craiova nu se rezolva. Dar, ce sa vezi, oltenii au fost la inaltime!!!