Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91208 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #260 : 06.Ian.2011, 09:07:01 a.m. »
Nu schimba chiar orice, doar daca piesa respectiva chiar are un defect. Si ei trebuie sa trimita piesele schimbate undeva ca sa-si recupereze banii pe ele si pe manopera. Dar sunt dispusi sa o faca daca piesa chiar trebuie schimbata. Eu am facut ultima revizie, cea de 90000 km la ei si chiar m-au intrebat daca cred ca e ceva ce banuiesc eu ca trebuie schimbat, sa verifice si ei si daca trebuie sa schimbe, avand in vedere ca masina e la ultima revizie in garantie.
« Ultima Modificare: 06.Ian.2011, 09:12:11 a.m. de rexkrokiDAU »

Offline adrian_r5

« Răspuns #261 : 06.Ian.2011, 09:44:51 a.m. »
Nu contest cele spuse de tine ... eu am fost la ei pe 24.11.2010 ... au verificat caseta ... au spus ca inca e ok si sa mai trec pe la ei la inceputul lu' mai 2011 (garantia masinii expira in 28.05.2011) ... am cerut si primit o hirtie semnata / stampilata in care sa scrie ca n-au constatat probleme la caseta ... am platit 20.00 lei ... am spus ca o sa revin ceva mai devreme, pe la mijlocu' lu' martie 2011 ... si ... asta a fost ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #262 : 11.Ian.2011, 10:56:58 p.m. »
Am fost la reprezentanta la aprox 19000km sa verifice caseta si au spus ca e ok,iar dupa 3 luni la 21000km au gasit-o cu joc mare si au schimbat-o. :-/

Offline miocrl

« Răspuns #263 : 12.Ian.2011, 03:46:57 p.m. »
la cap. 6C33 in manualul de service e specificata bucsa buclucasa? e approx. ca si la dacia 1300?

Offline LeonardSZK

« Răspuns #264 : 13.Ian.2011, 08:14:24 a.m. »
Nu. Nu se poate schimba doar bucsa respectiva, este capsulata. Vezi la pag. 6C-28, unde este cifra 1 (bratul lung al casetei), in capat este fixata bucsa.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline maxutu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #265 : 13.Ian.2011, 08:37:43 a.m. »
Nu. Nu se poate schimba doar bucsa respectiva, este capsulata. Vezi la pag. 6C-28, unde este cifra 1 (bratul lung al casetei), in capat este fixata bucsa.

imi poti da si mie manualul service?

Offline LeonardSZK

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline Laurentiu

« Răspuns #267 : 13.Ian.2011, 10:31:46 a.m. »
ca si la dacia 1300?
Asemanator cu dacia 1300, la caseta de directie, in poza pe care a indicat-o Leonard (6C-28), este piesa 13 sau piesa 4 din figura indicata de tine (6C-33). Prin stringerea sau desfacerea surubului 15, se face reglarea "stringerii" dintre dantura pinionului de atac si dantura cremalierei casetei.

Nu. Nu se poate schimba doar bucsa respectiva, este capsulata.
Nu am vazut o caseta de SX4 pe viu dar banuiesc ca nu e tocmai capsulata in zona respectiva. Chiar daca o componenta nu se defecteaza, periodic ii trebuie facuta si o intretinere. Ca sa ajungi macar sa-i pui niste vaselina, trebuie sa ai acces pe undeva.
« Ultima Modificare: 13.Ian.2011, 10:37:44 a.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #268 : 13.Ian.2011, 10:38:03 a.m. »
ceva e putred..

de ce schimba ei toata caseta daca s-ar putea schimba doar bucsa aia.
deci piesa care face acea "strangere" nu e aceeasi cu bucsa care se strica? c

Offline Laurentiu

« Răspuns #269 : 13.Ian.2011, 11:23:15 a.m. »
1. de ce schimba ei toata caseta daca s-ar putea schimba doar bucsa aia.
2. deci piesa care face acea "strangere" nu e aceeasi cu bucsa care se strica? c
1. Ti-am spus ca n-am vazut o caseta live ca s-o pot studia.  :(
Sint totusi citeva variante la intrebare:
- asa au dispozitie ca sa poata verifica fabricantul care e cauza defectului fara a-si baga altii nasul acolo;
- e intr-adevar capsulata;
- service-urilor nu le-a fost furnizata bucsa respectiva.

2. Categoric NU. Piesa de care am scris este ca o menghina ce regleaza jocul dintre cele doua danturi. O stringere mai puternica va face ca volanul sa se roteasca mai greu.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!