Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91200 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #250 : 29.Dec.2010, 05:24:14 p.m. »
Insista pe garantia la manopera. Adicatelea nu care cumva sa-ti ceara bani ca sa dreaga ce-au stricat ei (mi bine zis ce n-au facut bine de prima data). Bafta!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #251 : 04.Ian.2011, 09:53:15 p.m. »
Si ca sa fie totul perfect, ma pregatesc de schimbul casetei a 2-a oara! Ma rog, incep sa cred ca nu caseta e problema. Mai ales ca a mea, cea "noua" este productie 2009, deci in afara lotului cu probleme din 2008. Este oare posibil sa fie alta problema care sa genereze "decesul" casetei? Mecanica? Bare directie? Suspensii? Telescoape? Nu stiu, nu ma pricep...problema e ca lucrurile devin tot mai ciudate, nu sunt singurul care ar schimba caseta a 2-a oara, ba pe forumul asta mai exista persoane care au schimbat-o de 3 ori!
Ma rog, trancanitul care il auzeam anul trecut inainte de martie, cand am schimbat caseta originala, a reaparut prin noiembrie, cate putin , iar acum suna ca un taxi rulat prin Timisoara vreo 100.000km...
Jenant...nu vrea nimeni sa-mi cumpere masina asta? :)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #252 : 04.Ian.2011, 09:54:28 p.m. »
am uitat sa va zic: la service-ul Peugeot-Suzuki  :-S din Craiova au schimbat caseta de directie in garantie. Super de treaba, desi evitasem oltenii "mei" pe cat posibil. Am fost placut impresionat. Tipul s-a uitat pe o lista, s-a uitat pe seria de caroserie si a zis ca se schimba caseta de directie, in garantie. scurt si cuprinzator, dupa ce aia de la Sara Motors Timisoara mi-au zis - raspicat -  ca mi se pare. Way to go, Sara Motors si profesionistii din tine :D

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #253 : 04.Ian.2011, 09:56:18 p.m. »
@shoricelu o sa ma duc sapt asta la Sara...prima oara mi-au schimbat-o...acum sa-i vad...desi pana acum, nu prea am ce sa le reprosez :)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline miocrl

« Răspuns #254 : 05.Ian.2011, 09:20:45 a.m. »
dupa ce aia de la Sara Motors Timisoara mi-au zis - raspicat -  ca mi se pare. Way to go, Sara Motors si profesionistii din tine :D

imi pare rau ca nu sunt singurul pacalit de sara

Offline ASZ

« Răspuns #255 : 05.Ian.2011, 01:39:54 p.m. »
Mai sa fie .. devin de-a dreptul stresat de aceasta caseta.
De ce ? Pai a mea masina este productie 2008, nu mi se pare ca bate caseta, insa mai am 9 luni de garantie ... si daca  mi se strica imediat dupa .. sunt bund e plata. La cele 2 service-uri la care am facut reviziile, mi s-a spus ca la mine caseta e ok si ca nu o pot schimba decat daca este stricata ... problema este ca eu nu i-am putut contrazice, pt. ca efectiv nu stiu cum suna una ok si una defecta. (am acceptat diagnosticul lor doar pt. ca si cristyyy a testat-o - in excursia din Maramures - si zicea ca nu pare sa fie cu probleme)
Totusi, nu sunt linistit de cum suna masina pe drumuri denivelate (sa merg doar pe asfalt bun .. ar fi o solutie :) ) si una peste alta nu stiu cum sa fac sa nu ma trezesc ca voi plati caseta din propriul buzunar (riscul la mine fiind marit de anul de fabricatie al masinii)

Offline cosmin

• Sr. Member
« Răspuns #256 : 05.Ian.2011, 04:51:29 p.m. »
@miocrl : nu stiu cu ce i-ar afecta s-o schimbe daca e defecta, nu dau nimic din banii lor pe ea, nu o schimba "de la ei". Asta in legatura cu casetele, ca in alta privinta tu stii mai bine ce ai sa le reprosezi.
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #257 : 05.Ian.2011, 05:27:44 p.m. »
Daca nu vor sa o schimbe cei din Timisoara da o fuga pana la Oradea. Din experienta mea si din ce am citit cei de acolo nu fac mofturi cand e vorba de schimbat ceva pe garantie. Eu am schimbat pe garantie la ei caseta de directie si telescoapele pe spate.

Offline Laurentiu

« Răspuns #258 : 05.Ian.2011, 06:13:07 p.m. »
@miocrl : nu stiu cu ce i-ar afecta s-o schimbe daca e defecta ... nu o schimba "de la ei".
Ii afecteaza oarecum la manopera nu la piesa.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #259 : 05.Ian.2011, 09:19:14 p.m. »
Daca nu vor sa o schimbe cei din Timisoara da o fuga pana la Oradea. Din experienta mea si din ce am citit cei de acolo nu fac mofturi cand e vorba de schimbat ceva pe garantie.
S-au mai schimbat lucrurile intre timp ... nu mai schimba chiar orice ... o spun din proprie experienta.

Ii afecteaza oarecum la manopera nu la piesa.
In sensul pozitiv ... adica primesc bani pt. munca prestata.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: