Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91194 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #230 : 09.Sep.2010, 10:25:22 p.m. »
parerea mea e ca toate casetele de directie fabricate in 2008 trebuie inlocuite si nu doar cele ''depistate ''.
este o eroare de proiectare pe care nu trebuie sa o suportam noi'' material'' dupa garantie.

Offline Laurentiu

« Răspuns #231 : 09.Sep.2010, 10:28:49 p.m. »
este o eroare de proiectare...
Eu zic ca e o eroare de executie.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #232 : 09.Sep.2010, 10:36:23 p.m. »
eu zic ca nu a fost ales initial materialul potrivit pentru confectionarea acelei bucse...

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #233 : 14.Sep.2010, 04:14:20 p.m. »
Tocmai am avut si eu surpriza de a avea o caseta de directie care zdrangane (se pare ca nu fusese stransa bine in fabrica). Dupa ce am strans-o putin (era slabita pe dreapta si avea joc) s-a rezolvat problema si zgomotul a disparut...Daca va incepe sa joace si pe stanga atunci voi avea caseta nouaaaa  >:D<
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #234 : 14.Sep.2010, 08:55:40 p.m. »
@cosmin, credeam ca ai vandut masina?
Din pacate nu am reusit in conditiile pe care le vroiam...
Pana una alta, referitor la topic, sunt cam multi cei cu probleme la caseta. Un procentaj de aproape 30% la voturi exprimate, oricum foarte mare ptr un singur defect, ma face sa cred ca nr celor cu probleme e mult mai mare, mai ales ca valul de achizitii a fost odata cu renumita promotie 10.700 euro (Spring Edition) de la inceputul anului trecut, val care a continut DOAR masini productie 2008...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline hugbear

« Răspuns #235 : 14.Sep.2010, 10:12:56 p.m. »
Recensamantul forumului arata ca sunt inscrisi la data actuala (cel putin) 154 de posesori de SX4, in timp ce procentul de 30% se refera la cei doar 49 de votanti din topicul de fata. Nu zic ca ipoteza ta nu e corecta, ci doar ca nu se poate pune baza pe numerele rezultate dintr-un poll de pe un forum. Poate ar trebui o statistica oficiala a SR?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #236 : 15.Sep.2010, 09:26:03 a.m. »
pai 3 ani pana sa imi iasa masina din garantie SRM a zis ca e OK caseta. pana atunci am votat si eu NU. dupa ce am fost in Oradea la service votul mi s-a schimbat. se poate sa se intample si la altii la fel - adica service-ul sa le spuna PAS.

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #237 : 06.Oct.2010, 11:09:26 p.m. »
pai 3 ani pana sa imi iasa masina din garantie SRM a zis ca e OK caseta. pana atunci am votat si eu NU.
Votez  si eu aici la cei care au probleme cu caseta de directie. Astept sa vina caseta sa o inlocuiesc pe garantie. Zgomotul este ceva ca o zdranganeala de caruta care merge pe pietris. Nu te poti obisnui cu asa un zgomot. Totusi sunt masini  noi, unele chiar cu KM putini la numar .....si eu am sesizat zgomotul dar l-am pus pe seama faptului ca au suspensii sportive, mai putin cind am mers cu o octavia tour si am fost placut impresionat, ca mergea destul de repede pe un drum de tara si nu auzeam zgomote deranjante de drumul prost de macadam. Astept sa vina caseta si am sa va spun cum este cu o caseta noua...pe curind.  :pardon: :pardon: :happy:
« Ultima Modificare: 06.Oct.2010, 11:37:41 p.m. de hugbear »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #238 : 08.Oct.2010, 03:37:43 p.m. »
Tare interesant....avand in vedere ca masina ta este Made in Japan  :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #239 : 08.Oct.2010, 04:31:24 p.m. »
Chiar daca masina este produsa in Japan piesele sunt multinationale.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension