Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91176 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #140 : 28.Ian.2010, 10:56:10 a.m. »
@ WayOfLife, te poti uita putin peste topicul asta: http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-sx4/probleme-aparute-pe-timp-rece/msg50296/#msg50296 ? Ne poti da vreo informatie preluata de la cei din service asupra acestei probleme ? E cazul sa ne facem griji in ceea ce priveste directa sau transmisia masinii ( cutie viteze, planetare, ABS) ?
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #141 : 28.Ian.2010, 11:51:52 a.m. »
am trimis mailul catre departamentul mecanica si revin cand am un raspuns clar in aceasta problema.Eventual poti verifica suspensia/caseta de directie la un service autorizat.

P.S. este posibil sa fie de la temperatura foarte scazuta.Materialele devin casabile la -25 de grade. Spre ex. mie la Swift la -23 grade mi-au inghetat amortizoarele si cand am luat o groapa am zis ca raman fara limba/dinti etc...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #142 : 28.Ian.2010, 01:31:36 p.m. »
am trimis mailul catre departamentul mecanica si revin cand am un raspuns clar in aceasta problema.
Multam fain.
« Ultima Modificare: 28.Ian.2010, 01:36:01 p.m. de Laurentiu »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Sakura77

« Răspuns #143 : 30.Ian.2010, 12:17:32 p.m. »
 :) ieri am facut revizia de 30000 la suzuka mea,
toate cele  bune, la Marshal Rm Vilcea, oameni de nota 10+  II RECOMAND CU CALDURA  >:D<

revizia impecabila, dar   :( m-a lovit si pe mine problema casetei de directie care troncane, deci astept, au facut comanda si o sa  ma anunte cind sa ma duc sa o schimbe prin garantie

mentionez ca zgomotul s-a accentuat prin gropile inevitabil de ocolit in urma zapezii cazute pe  "autobenzile patriei" platite si intretinute de faimoasa rovigneta pe care cu rusine imi pare rau ca am cumparat-o

din cite am inteles cam e de munca la schimbarea casetei , intrebarea  mea este pentru cei care au schimbat-o, a disparut zgomotul ? sau problema casetei a angrenat un lant de alte probleme, eu stiu busci si alte kestii ?
« Ultima Modificare: 30.Ian.2010, 01:01:41 p.m. de Sakura77 »
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #144 : 30.Ian.2010, 04:03:38 p.m. »
off topic: cat a ajuns revizia de 30 mii?

Offline Sakura77

« Răspuns #145 : 30.Ian.2010, 08:31:29 p.m. »
off topic: cat a ajuns revizia de 30 mii?

600 (inclusiv placute fr.)
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #146 : 30.Ian.2010, 11:33:17 p.m. »
@Sakura77, salut si bine-ai venit pe forum! :) Am sa te rog sa-ti treci si tu masinuta la profil sau in semnatura, astfel e mai usor daca cineva vrea sa te ajute cu un sfat sau stiu eu ce. Si inca ceva, te rog nu mai cita in intregime mesajul imediat anterior. Merci :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #147 : 31.Ian.2010, 06:12:23 p.m. »
@Sakura77 bine ai venit...am vazut ca ai avut revizia de 30k...Cand ti-a aparut problema la caseta? Banuiesc ca dupa prima revizie, ptr ca altfel ti-o schimbai atunci... Cum s-a manisfestat?

Eu nu stiu ca problema cunoscuta la caseta sa antreneze si alte defecte dupa ea. Din cate am inteles, e vorba doar de prinderea ei si nu de vreun defect constructiv...sau? Poate ne lamuresc cei care le-au schimbat care au fost defectele la ei, Sunt curios daca la toata lumea a fost aceeasi problema in legatura cu caseta....
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline Sakura77

« Răspuns #148 : 04.Feb.2010, 08:38:07 a.m. »
la prima revizie nu am sesizat nimic, poate am mers numai pe drumuri fara gropi, dar la a doua revizie , dupa recenta zapada la trecerea printre gropile aparute se aude un zgomot sub masina (ca un troncanit) in zona centru-dreapta fata

dupa verificarea masinii a aparut si diagnosticul - CASETA DIRECTIE

Te rog nu mai folosi limbaj tip mIRC
« Ultima Modificare: 04.Feb.2010, 07:20:56 p.m. de cristyyy2003 »
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #149 : 04.Feb.2010, 08:49:34 p.m. »
Sa ne spui, te rog, in cat timp iti aduc caseta cea noua...
Suzuki SX4 1,5 SE