Autor Subiect: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.  (Citit de 91180 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
Re: CASETE DE DIRECTIE CARE ZDRANGANE.
« Răspuns #110 : 15.Iul.2009, 04:35:56 p.m. »
Esti o norocoasa! :)

Poate in loc de pozitia "nu stiu" ar fi bine daca ar fi pozitia "Da dar neconfirmat la Service inca"
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline hugbear

« Răspuns #111 : 16.Iul.2009, 12:40:16 a.m. »
Topicul nu se cheama "zgomote in masina" ci trateaza specific problema casetei de directie. Poll-ul ramane in formula actuala. Daca aveti zgomote dar nu stiti sigur ca e de la caseta, votati NU si aveti posibilitatea sa modificati votul ulterior, daca primiti intr-un fel sau altul o confirmare. Sau, daca aveti deja zanganeli, puteti sa nu votati pana nu verificati masina. Poll-ul a fost facut ca sa vedem raportul dintre masinile cu probleme si cele fara, deci cele cu "probleme potentiale neidentificate inca" nu prea sunt relevante pentru scorul final...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
« Răspuns #112 : 16.Iul.2009, 12:10:41 p.m. »
Eu mi-s curios daca si Fiat-ul Sedici are fix aceeasi problema la directie ca sora-sa :)

Ia uita-ti ce zic baietii astia pe aici  :D la ultimele 3 posturi

http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?showtopic=1837&pid=103899&st=50&#entry103899

Ce sa mai zic, deci treaba e mult generalizata. Sa mai zica vreunul de prin service-uri ca nu-i de la caseta troncaneala de pe dreapta fata in proportie de 90%  :P

Ma intreb de ce Suzuki nu ia nici o masura in privinta schimbarii tuturor casetelor de la toate masinile care au aceasta problema fiindca ei stiu clar loturile (dupa producatorul acelei bucse de 2 lei)?! Ce conteaza daca ai de schimbat zeci, sute de casete? Important sa nu-ti patezi renumele, corect? Alte marci de prestigiu au recunoscut inainte si dupa ce au sarit clientii in sus si au rechemat mii de masini si le-au rezolvat problema. De ce sa patimim noi pentru o amarata de piesa atata timp?
« Ultima Modificare: 16.Iul.2009, 12:32:08 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #113 : 16.Iul.2009, 01:15:28 p.m. »
O sa votez DA...caseta este si nu am nevoie de confirmarea de la service. O s-o schimb in septambrie cand ma duc la revizie.
In cazul in care variantele raman da sau nu , sondajul asta nu va fi foarte lamuritor, multa lume a spus chiar la topicul asta ca desi au troncaniturile si sunt aproape siguri ca sunt de la caseta, nu se vor duce inca la service. Pe astia, care sunt destul de multi cum spuneam, ii pierzi din sondaj pentru ca nu vor vota NU. La urma urmei, faceti cum vreti...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline emanu900

• Full Member
« Răspuns #114 : 11.Aug.2009, 01:50:35 p.m. »
Se pare ca s-a confirmat povestea casetei de directie la userul cu Sedici, vezi postul nr. 61
http://www.clubfiat.ro/forum/index.php?showtopic=1837&st=50

Eu inca astept telefonul de la Doly pentru schimbarea casetei, deja a trecut 1 luna si inca nimic. Momentan nu sunt in tara, dar cum ajung saptamana viitoare le dau un semnal.
Oare luna august e concediu si la unguri si baietii nu lucreaza?
« Ultima Modificare: 11.Aug.2009, 01:53:48 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #115 : 11.Aug.2009, 02:10:39 p.m. »
Până pe 21 august fabrica e în concediu.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline mariusv_iser

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #116 : 26.Aug.2009, 08:08:52 p.m. »
Salut
La inceputul acestei saptamani am fost programat pentru schimbarea in garantie a casetei de directie pentru acel zgomot cunoscut de foarte multi. Dupa schimbarea casetei am avut placuta surpriza sa dispara complet acel zgomot si sa pot conduce fara a fi mereu atras acesta. Voi vedea cat vor tine acele bucse pana va incepe sa zdrangane din nou. Sfatul meu, pentru cei care aud acel zgomot infundat, este sa mergeti si sa schimbati caseta de directie cat mai este masina in garantie ... apoi Dumnezeu stie cat va costa.
Operatiunea de schimbare a casetei de directie a fost facuta la Autonet. Operatiunea a durat 4.5 ore pentru ca am pus si un scut la motor.
Numai cuvinte de lauda pana acum pentru cei de la Autonet.
Numai bine!
Beyond the limits

Offline emanu900

• Full Member
« Răspuns #117 : 26.Aug.2009, 11:15:49 p.m. »
Pai Doamne ajuta sa tina. Totusi banui ca sunt oameni care nu au probleme cu aceasta piesa deci au fost mai norocosi. Eu personal cunosc pe unul care are 24.000 km si nu se aude nimic, iar masina a fost cumparata anul acesta.
Sa speram ca de acum totul va fi ok la cine o va schimba.
Tocmai am aflat ca mi-a sosit si mie caseta, insa masina mea revine in Iasi abia dupa 1 septembrie. Deci voi reveni cu amanunte mai incolo.

Bafta
SX4 1.5 SE

Offline lukearh

« Răspuns #118 : 28.Aug.2009, 05:34:02 p.m. »
Poate ar trebui facut un "vot" si pentru cei mai ghinionisti, care au problema pt. a 2-a oara, adica la o caseta deja schimbata, cum sunt eu, care tocmai am primit confirmare.
SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

razak

• Vizitator
« Răspuns #119 : 28.Aug.2009, 05:42:10 p.m. »
cristyyy e la a 3-a daca nu ma insel  :inteligent: