Da stiu, si de aceasta hiba imi este frica si mie. Eu oricum, am sa o urmaresc indeaproape pe cea schimbata si daca si aceasta incepe sa imi troncane, fac o adresare catre Suzuki RO, Suzuki Hu si Suzuki JP. Si daca si nici atunci situatia nu imi devine favorabila merg si mai departe. Dar sper sa nu ajung acolo.
Am sa ii intreb (nu stiam intrebarea), dar pun pariu ca imi vor spune ca noua caseta are garantie valabila doar cat mai are masina.
Mare atentie, cineva spunea (parca tot pe aceasta arie, dar tot la capitolul SX4) cum ca deja la 30.000 km are joc mai mare de 1,5 cm in volan (in sensul ca doar peste acesti cm stg-dr rotile incep sa se miste) si defectul a constat in schimbarea axului volan - caseta cu totul. Am sa incerc sa gasesc postul respectiv.
Si atunci ma intreb: unde mama masii' este fiabilitatea acestor masini japoneze, daca nici o directie nu rezista macar 20.000 km si mai spun ca e facuta si pentru teren cat de cat?!
Domnilor, o caseta de directie nu trebuie sa aibe moarte. Duci masina la REMAT si caseta tot functioneaza, mai ales ca are o constructie atat de simpla, nici macar hidraulica nu-i. Cum naiba' Opel-urile alea vechi (si nu numai) inca mai merg si se stie ca au fost masini ultra fiabile si rezistente in timp si astea fabricate atat de recent cu ultimele tehnologii (vezi domle' branza japoneza quality 1, nu altceva) si aliaje isi dau in petec inca din primul an de utilizare?!
Post Merge: 11.Iul.2009, 05:01:18 p.m.
Bon, am fost la Doly de dimineata la 8:00. Am fost luat in primire rapid, urcat masina pe elevator (seful de service se intorsese din concediu si trebuia sa verifice si el), a tras de roata si mi-a cerut carnetul de garantie si service pentru a-mi face o copie necesara pentru uzina. Omul mi-a zis ca marti ia legatura cu Ungaria (cica se duce personal acolo dar probabil coincidenta, ca doar n-o fi numai pentru mine ca as fi flatat
) si sa astept. A spus ca poate dura si pana la 1 luna pentru ca e treaba de garantie (nu-i asa ca mai bine imi luam Logan ca aveam piese la greu aici si garantia mergea struna?!, dar in fine) si ma va contacta el.
Ce m-a frapat a fost faptul ca mi-a spus ca aceasta ar fi (pentru ca nu am inteles daca este sigur vorba de caseta) prima masina la care schimba in Iasi caseta.
Oameni buni, nu stiu ce sa mai spun, paote a mai umflat-o si omul pe ici pe colo, cert e ca pe mine ma intereseaza doar sa imi rezolve zgomotul (fie prin schimbarea casetei sau n-are decat sa-mi schimbe jumate' de masina pe fata) dar mie sa nu-mi mai troncane nimic si sunt 100% sigur ca nu-i nici un efect Placebo mai ales ca mi-a confirmat si d-l Laurentiu de pe forum (cu care m-am intalnit si testat impreuna masinile si caruia ii multumesc inca o data) si celalalt domn de la Doly la care am fost ulterior prima data cu problema.
La cealalta masina (de care mentionasem mai sus) i-a spus amicului meu ca nu-i de la caseta(ca nu-i sunet metalic, cum de fapt nici la mine nu-i), ca nu se poate pronunta ci ca ar putea fi o problema la amortizor (mai exact la nu stiu ce cauciuc din capul amorotizorului,
parca asa ceva, insa nu vreau sa dezinformez) si ca sa mai faca ceva km(omul avand doar 1000) si sa revina ulterior.
Astept si eu sa vad ce rezolutie va da uzina, oricum sper ca pana la sfarsitul lui august sa se rezolve. Pan' la urma imi place masina asta si sper ca Suzuki prin reprezentantii sai sa nu dezamageasca.
Toate bune si sper sa ne reauzim la acest capitol cu vesti bune si sper si de la altii,