Autor Subiect: Senzori de parcare  (Citit de 20569 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Senzori de parcare
« Răspuns #60 : 21.Feb.2021, 10:33:03 p.m. »
Merg incontinuu?
  Sunt mai multe modele, eu tot am cautat ptr. Vitara(vrea sotia) si sunt cam 2 tipuri : mai ieftini care raman activati dupa ce ai iesit din marsarier inca vreo 20sec. suficient cat sa faci o manevra si mai sunt variante mai scumpe ca Directed si Steelmate, care am inteles ca au si intrerupator, Oricum cei din fata se activeaza la  obstacol la o distanta prestabilita pe care o poti evita ca sa nu bazaie(cum bazaie la S-cross)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: teutzue

Offline enicky

« Răspuns #61 : 21.Feb.2021, 11:37:45 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #62 : 22.Feb.2021, 02:14:06 p.m. »
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #63 : 11.Mar.2021, 11:48:33 a.m. »
Aseara, dupa un drum Bucuresti-Corbeanca, stationat cam o ora si plecat inapoi, aproape de casa a inceput senzorul de parcare stanga-fata, sa o ia razna. Probabil acoperit de zapada. mizerie... Maine am alt drum de facut in exterior si vad cum se comporta. Masina sta in garaj subteran, asa ca zapada, gheata..se topesc si nu ar trebui sa mai existe vreo problema. In caz contrar...stiu bine drumul catre dealer!  :D
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline enicky

« Răspuns #64 : 11.Mar.2021, 05:58:11 p.m. »
Aseara, dupa un drum Bucuresti-Corbeanca, stationat cam o ora si plecat inapoi, aproape de casa a inceput senzorul de parcare stanga-fata, sa o ia razna. Probabil acoperit de zapada. mizerie...
  Am patit si eu la prima zapada, dar pana seara a trecut. Mi-a mai facut geamul de la pasager niste vibratii la ger, apoi si-a revenit si asta.
Nu m-am agitat, sa "cada" in garantie...
   In rest, ma zapacesc de cap la parcare, cand spatele, cand fata, cand prinde ceva lateral... :-j

Offline Vladir

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #65 : 28.Apr.2021, 02:12:17 p.m. »
Salut colegi,

Ma poate ajuta cineva cu niste informatii legate de instalarea senzorilor de parcare fata / spate?

Detin vitara passion 2018 si m-ar interesa urmatoarele:
- ati recomandai senzori OEM sau aftermarket? Daca folositi deja aftermarket, puteti oferi si niste sugestii cu link?
- cu cine ati montat senzorii?
- daca iau aftermarket, pot sa-i montez la reprezentanta? daca da, voi cu ce reprezentanta ati lucrat?
- care a fost pretul manoperei pt OEM / aftermarket?
- imi puteti atasa poze cu rezultatul de la voi? indiferent ca este montaj OEM ulterior achizitiei sau aftermarket.

Multumesc,
  • Suzuki Vitara

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #66 : 28.Apr.2021, 03:31:01 p.m. »
Salut!
Intrucat problema ta nu este specifica ariei New Vitara am unit-o la un topic din aria Diverse, in care poti sa citesti cum s-au descurcat colegii care au dorit sa-si monteze senzori de parcare AM pe Suzele lor.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #67 : 28.Apr.2021, 03:49:52 p.m. »
  Deoarece moderatorul a fost amabil si te-a adus pe "drumul cel bun", cred ca vei gasi multe raspunsuri aici !
 Senzorii oem au "raspuns" in computerul de bord, daca aceasta setare nu se poate face, atunci nu se pot monta. De altfel sunt destul de scumpi.
  E de preferat, avand masina in garantie sa intrebi orice dealer Suzuki daca iti poate monta si cat costa.
Eu la Vitara i-am montat la Radacini si am ridicat masina cu ei montati, acum 6 ani.
   Montajul senzorilor nu este vreo operatie pe cord, este foarte simpla, nu trebuie sa-ti faci griji. Daca nu vrei s-o faci cu un dealer, o poti face si la un centru de montaj alarme-senzori. Preturile variaza functie de senzorii alesi, de preferat un model cu pret peste 150lei la care mai adaugi  manopera cam tot atat.
   In foto n-ai ce sa vezi ceva special, ai mei sunt in bara in zona neagra, sunt niste discuri cu diamerul de 10-20mm.

Vezi mai sus in pagina sunt cateva link-uri.

Offline Mak110

« Răspuns #68 : 28.Apr.2021, 05:07:16 p.m. »
Am intrebat la Autonet..450 euro senzori fata spate A.M.
  • Suzuki Scross 2021

Offline VictorN

« Răspuns #69 : 30.Apr.2021, 04:56:31 p.m. »
Când am luat eu mașina în 2019 cei de la Rădăcini au spus ca nu pot sa monteze OEM. Ori iau direct echiparea cu senzori din fabrica, ori se montează aftermarket la niște preturi explozive.

Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk