Mie mi-au pus injectoare de alt neam cu instalatie BRC secventiala nu stiu exact cum se intitula, fara macar sa fiu informat de asta.
A functionat ok trei luni, pana a venit frigul, dupa care parca mergea in trei pistoane.
Trei sau patru vizite la service, remapari si injuraturi cu aia care nu voiau sa faca totu in garantie, ci cu bani, ca intre timp schimbasem orasul de domiciliu si service-ul, chinuiala draq.
Dupa aia i-am sunat direct pe importatori si le-am zis ca le dau instalatia + OPC in brate si sa-mi restituie banii, mi-au zis ca imi trimit in service-ul agreat de mine si de ei un nou set de injectoare (de data asta au fost BRC, ca m-am uitat sa vad ce monteaza) ce s-au montat pe masina si n-a mai zis absolut nimic de 25.000 de km.
Intr-adevar, importator BRC de kko, astia la care am montat eu erau si mai suparati ca mine(montau BRC doar la 10% din clienti si se dusese zvonul despre problemele la montare in clientela altor branduri) ca nu fusesera nici macar informati de catre importator, a motivat ca a fost un lot prost de injectoare, n-au vrut sa recunoasca ca puneau injectoare no name insuficient testate si care nu sunt garantate 450.000 km(, precum sustine BRC). Service-ul la care am montat vad ca nici nu mai apare pe lista montatorilor de BRC.
Asa ca puneti alt brand sau stati cu ochii ciuliti la piese.