0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Revin cu un consum pe gpl:8.2 extern,9.8 intern.Din cei ce au gpl,ce consum aveti?
La modelul instalat pe mașina mea, la 30 mii km. Filtrul pt. starea gazoasă fiind de dimensiuni mari, comparativ cu alte modele , la care înlocuirea e posibil să se facă mai des.
total gresit ,cel mai indicat la 15.000 km , asta daca nu vrei pe la 60.000 km sa schimbi injectoare
Eu te cred pe cuvânt însă nu înțeleg de ce service-ul, care e interesat să trec pe acolo cât mai des pentru a cotiza, îmi recomandă revizia la 30.000. km ...
Folosiți bujii dedicate pentru GPL ? Ce model/producător?Săptămâna trecută am aflat, întâmplător dar din sursă autorizată, că durata de viața a bujiilor se înjumătățește la funcționarea motorului pe GPL și că distanța dintre electrozii acestora trebuie să fie de 0,7 - 0,8 mm. Aruncând o privire pe site-urile producătorilor și distribuitorilor de piese de schimb, am constatat că așa stau lucrurile. Un pic mai dificil este de făcut o alegere ... Beru fără metale nobile, 20 mii km la cca 12 lei/buc - posibil fabricate în Germania; Bosch, 30 mii km, cca 35 ron / buc, cel mai probabil turcești; NGK LPG 1, 30 mii km, cca 80 ron/buc, cel mai probabil fabricate în Franța, ceva șanse să fie japoneze. Și o ofertă tentantă de NGK pe www.amazon.com, cu riscurile de rigoare.De aici neliniștile mele metafizice !
Gata, m-am hotarat si eu. :-)Joi am programare la service ptr instalare: BRC Secvent 24 cu toroidal de 41L.Ce sfaturi dati? La ce sa fiu atent si ce sa mai schimb la ea, prin trecerea la GPL?