Iata ca se poate! Azi am facut omologarea la RAR, multe multumiri lui Lucianer , raman indatorat....
Totul a fost cat se poate de simplu, domn inginer si-a facut treaba, avand o cu totul alta atitudine azi la a doua mea vizita.
Pentru amatori, cand va puneti instalatie GPL, rugatii pe cei care o monteaza sa faca gaura in tabla de la portbagaj la fel de mare cat e gaura in butelia toroidala, ca poate se mai gaseste un inginer dintr-asta caruia nu ii convine si sa nu va poarte pe drumuri ...ca pe mine...Salutari si multumiri...
ce gaura ? , nu exista asa ceva , la ce destepti ai montat instalatia ?
eu nu am nici-o gaura de aerisire , totul este ermetic, cum sa am gaura in portbagaj ?
aa cred ca stiu de ce , pai baietii care ti-au montat instalatia de ce nu ti-au pus un rezervor toroidal de exterior ?
eu am rezervor toroidal de exterior care are iesirea printr-o gaura cit este gitul lui, deci multivalva este la exteriorul masinii
de ce se foloseste rezervor de exterior ?
pai 1 este mai sigur , alt material inclusiv grosimea lui
si eventualele scapari de gaze, daca ar fi vorba de asa ceva, sunt date direct afara
deci un sfat pentru cei ce opteaza pt gpl , inainte de montaj poate doresc sa mai citeasca si pe forum peripetiile altora, nu de alta dar omul cit traieste invata (mai ales din greselile altora)