Autor Subiect: Instalatie GPL pe SX4  (Citit de 122951 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Instalatie GPL pe SX4
« Răspuns #290 : 25.Ian.2011, 09:56:24 p.m. »
Pentru stiinta lor ,cei de la Buzau sunt autorizati de RAR sa faca astfel de 'lucrari' ei sunt importatorii oficiali din cate stiu de BRC.Poate reusesti sa afli  numele domnului de la RAR Constanta! ;)
Never now!!!
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #291 : 25.Ian.2011, 10:10:20 p.m. »
Plec de la RAR si in drum spre casa ii sun pe cei de la Pro Gaz si le povestesc...ei spun ca multivalva de 225 nu exista si diferenta dintre 220 si 225 nu e prea mare, iar referitor la gaura de aerisire (cea prin care vin tevile de gaz), nicaieri nu e stipulata cat de mare trebuie sa fie...
De ce nu le ceri celor de la Buzau un inscris (scrisoare sau fax) cu cele cerute de cei de la RAR Constanta ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #292 : 26.Ian.2011, 04:08:07 p.m. »
Iata ca se poate! Azi am facut omologarea la RAR, multe multumiri lui Lucianer >:D<, raman indatorat....
Totul a fost cat se poate de simplu, domn inginer si-a facut treaba, avand o cu totul alta atitudine azi la a doua mea vizita.
  Pentru amatori, cand va puneti instalatie GPL, rugatii pe cei care o monteaza sa faca gaura in tabla de la portbagaj la fel de mare cat e gaura in butelia toroidala, ca poate se mai gaseste un inginer dintr-asta caruia nu ii convine si sa nu va poarte pe drumuri ...ca pe mine...Salutari si multumiri... :good: 
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #293 : 26.Ian.2011, 04:35:37 p.m. »
Ma bucur ca am putut sa te ajut.Niste nesimtiti !Bafta si te asteptam cu un jurnal de bord pentru ea.
Apropo,incearca sa afli ce model de injectoare ti-au pus . :-?

Offline Laurentiu

« Răspuns #294 : 26.Ian.2011, 04:50:45 p.m. »
  Pentru amatori, cand va puneti instalatie GPL, rugatii pe cei care o monteaza sa faca gaura in tabla de la portbagaj la fel de mare cat e gaura in butelia toroidala...
Care e totusi logica (explicatia) si la ce gaura faci referire ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #295 : 26.Ian.2011, 04:53:48 p.m. »
Nu cred ca are rost....este pentru prima data cand aud, si mai cunosc posesori de GPL.Numai un motiv de spaga poate sa rezulte o astfel de neregula.

Offline Sakura77

« Răspuns #296 : 26.Ian.2011, 08:29:37 p.m. »
eu am optat pentru pentru mobil 1 0w-40 200 lei 4l , tocmai am facut revizia de 45000
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline Sakura77

« Răspuns #297 : 26.Ian.2011, 08:41:12 p.m. »
Iata ca se poate! Azi am facut omologarea la RAR, multe multumiri lui Lucianer >:D<, raman indatorat....
Totul a fost cat se poate de simplu, domn inginer si-a facut treaba, avand o cu totul alta atitudine azi la a doua mea vizita.
  Pentru amatori, cand va puneti instalatie GPL, rugatii pe cei care o monteaza sa faca gaura in tabla de la portbagaj la fel de mare cat e gaura in butelia toroidala, ca poate se mai gaseste un inginer dintr-asta caruia nu ii convine si sa nu va poarte pe drumuri ...ca pe mine...Salutari si multumiri... :good: 

ce gaura ? , nu exista asa ceva ,  la ce destepti ai montat instalatia ?
eu nu am nici-o gaura de aerisire , totul este ermetic, cum sa am gaura in portbagaj ?
aa cred ca stiu de ce  , pai baietii care ti-au montat instalatia de ce nu ti-au pus un rezervor toroidal de exterior ?
eu am rezervor toroidal de exterior care are iesirea printr-o gaura cit este gitul lui, deci multivalva este la exteriorul masinii

de ce se foloseste rezervor de exterior ?
pai 1 este mai sigur , alt material inclusiv grosimea lui
si eventualele scapari de gaze, daca ar fi vorba de asa ceva, sunt date direct afara

deci un sfat pentru cei ce opteaza pt gpl , inainte de montaj poate doresc sa mai citeasca si pe forum peripetiile altora, nu de alta dar omul cit traieste invata (mai ales din greselile altora)
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #298 : 26.Ian.2011, 08:59:33 p.m. »
rezervor GPL exterior la SX4 ???
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Sakura77

« Răspuns #299 : 26.Ian.2011, 09:05:55 p.m. »
rezervor GPL exterior la SX4 ???

da este rezervor toroidal de exterior in locul rotii de rezerva

deci rezervorul nu este in exteriorul masinii, ci in locul rotii de rezerva, iese afara printr-un orificiu facut de o freza doar gitul lui
Sx4 1.6 GS 4WD