Autor Subiect: Instalatie GPL pe SX4  (Citit de 122956 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline florincs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Gen: Bărbat
Re: Instalatie GPL pe SX4
« Răspuns #270 : 24.Ian.2011, 08:24:51 p.m. »
PS : la montaj am adaugat si un kit mecanic Flash Lube (1ml/1 litru autogaz ) , flash lube aduce in RO "Auto Gpl F-Ati" /Brasov la doza de 1L  , montaj facut foarte bine in Timisoara la Gigi Panea SRL - autorizat CRC Grup Buzau, omologare fara probleme( o formalitate) , instalatia BRC P&D e foarte foarte buna...pt detalii stau va la dispozitie   

Offline Sakura77

« Răspuns #271 : 24.Ian.2011, 08:46:59 p.m. »
hmm nu stiu ce sa spun
am trei prieteni care au montat BRC in Romania si toti au probleme, (Kia ceed, opel si octavia)
tocmai de asta am optat pt LandiRenzo
asta deoarece  in Romania se vinde kitul cel mai ieftin de BRC (problemela apar in special la injectoare care de obicei  sunt turcesti)

problema insa este generalizata, din dorinta de a pastra pretul jos si a-si maximiza profitul , asa zisii mari importatori , tind sa vinda kitul original de montaj (fara piese de origine  de ex filtre , injectoare , ) , de unde apar si ulterior problemele (defectiuni si consum mare)

cit despre Prince ,  hmmm kitul original il gasesti doar in state si se pune de obicei pe motoare mari ( de la 3 l in sus , au chiar si biinjectoare - adica nu iti mai gauresc la montaj galeria de admisie ci inlocuiesc injectorul de benzina cu unul gaz/benzina) poate va intrebati cit costa o instalatie , ei bine citeva  mii de dolari, dar merita (evident raportat la veniturile  lor)

deci, mare grija cind optezi pt gpl
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #272 : 24.Ian.2011, 08:50:10 p.m. »
ei bine citeva  mii de dolari, dar merita (evident raportat la veniturile  lor)

Pretul instalatiei nu cred ca trebuie raportat la nivelul veniturilor, ci la nivelul costurilor ulterioare de exploatare a automobilului.

Offline Sakura77

« Răspuns #273 : 24.Ian.2011, 08:53:16 p.m. »
Pretul instalatiei nu cred ca trebuie raportat la nivelul veniturilor, ci la nivelul costurilor ulterioare de exploatare a automobilului.
corect, eu unul sunt multumit de instalatia pe care am montat-o , deja am amortizat investitia si mai adaug la revizia pe benzina ( la fiecare 15000 km) 100 ron revizia la gpl
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline florincs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #274 : 24.Ian.2011, 09:04:56 p.m. »
am traversat pe lpg de la Petrosani (Campu lui Neag) la Cerna Sat (linga Herculane), am facut  Transalpina Sebes Ranca de mai multe ori ..fara probleme...i singur pe traseu.......

Offline Sakura77

« Răspuns #275 : 24.Ian.2011, 09:09:41 p.m. »
in februarie 2010 montat BRC Plug & Drive pe masina, motor M13A fara VVT , 800 euro functioneaza foarte bine , 18000 km facuti pe autogaz

800 eur, cam mult zic eu

dar da totusi detalii

consum urban, extraurban ?
autonomie ?
a scazut sau nu puterea masinii ?
cit costa revizia la instalatia gpl ?
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #276 : 24.Ian.2011, 09:39:46 p.m. »
PS : la montaj am adaugat si un kit mecanic Flash Lube (1ml/1 litru autogaz ) , flash lube aduce in RO "Auto Gpl F-Ati" /Brasov la doza de 1L  , montaj facut foarte bine in Timisoara la Gigi Panea SRL - autorizat CRC Grup Buzau, omologare fara probleme( o formalitate) , instalatia BRC P&D e foarte foarte buna...pt detalii stau va la dispozitie   
Interesanta povestea cu Flash tube.Problema este ca momentan se gasesc numai in Brasov si Timisoara de montat.Nasol!
Go Terios!!!:)

Offline Sakura77

« Răspuns #277 : 24.Ian.2011, 09:49:21 p.m. »
Interesanta povestea cu Flash tube.Problema este ca momentan se gasesc numai in Brasov si Timisoara de montat.Nasol!
=))  =))  =))  =))  =))  =))

mai cititi despre  interactiunea aditivilor cu uleiul original si o sa va schimbati parerea

cum sa scada temperatura de ardere un aditiv , ca doar nu are ghiata in el  =))

este un artificiu sa va faca sa montati gpl la ei sa va dea sigurant =)) ca daca montati la ei nu se intimpla nimic cu  =)) motorul

sunt masini care au facut 300.000 km pe gpl - nu au pus pic de aditiv in ulei si nu au nici-o problema la motor

si hai sa  fim seriosi , dupa 300.000 km pe gpl cam faci economie de o masina noua  =))  =))  =))
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #278 : 24.Ian.2011, 09:52:50 p.m. »
Nu contest, insa sunt putine solutii care apar pentru cei care au GPL pe masina.Abia acum 10 min am citit 20 de randuri despre subiect.Sincer nu simt nevoia nici eu ...acum am ~17000 km pe GPL.In afara de Check Engin-ul care imi apare mereu iarna si mereu cand alimentez in tara,in rest nu sunt bube.
Go Terios!!!:)

Offline Sakura77

« Răspuns #279 : 24.Ian.2011, 09:55:36 p.m. »
eu ramin pe principiul , un ulei bun schimbat la timp te scapa de probleme la motor
Sx4 1.6 GS 4WD