Autor Subiect: Instalatie GPL pe SX4  (Citit de 122939 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Instalatie GPL pe SX4
« Răspuns #240 : 24.Nov.2010, 02:51:32 p.m. »
Nu m-am gandit la asta :dknw: De obicei cand te duci cu banii la ei sa iti pui ceva, nu-i prea intereseaza pt cine e (:| Sun acum la leasing sa vad cum sta treaba.
  • SX4 1.5
Alex

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #241 : 24.Nov.2010, 03:55:40 p.m. »
Nu cred ca îi deranjează să crești valoarea mașinii lor (deovamdată !) cu câteva sute de euro. Dar trebuie să-i  întrebi, asta e...
Sunt persoane care nu au omologat instalația nici la 2 ani de la montare, problema mare ar fi ITP-ul, în principiu, acolo trebuie prezentată și cartea de identitate a mașinii în original.
BRC-ul nu necesită reglaje ulterioare montajului - asta ar fi bila albă...Am peste 3000 km rulați pe GPL, în afară de diferența de consum (mi s-a spus de 1L în plus față de benzină la 100 km și am descoperit cca 2 L) nu am ce reproșa instalației, motorul funcționează excelent.
Sunt deranjat de faptul că am fost înțepat cu injectoare de altă marcă, odată ce am plătit pt injectoare BRC, sper să nu mai fie alți premianți în afară de mine. Mai ales că nu am solicitat niciun bonus (înțelesesem că plăteau ei 50 ron pt GPL după montaj) și am mai făcut o altă concesie firmei.
 ;-) Dar asta este, așa s-a călit oțelul !!!

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #242 : 24.Nov.2010, 04:38:13 p.m. »
Nu stiu cum e cu contractul de leasing, dar ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva clauze in el legate de modificari aduse obiectului de leasing. Citeste atent contractul, sa nu ai surprize ulterioare. Si chiar daca iti dau ok la telefon sa montezi instalatia, cere sa ai ceva scris.

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #243 : 16.Dec.2010, 09:36:33 a.m. »
După peste 5000 km rulați de la montarea instalației GPL, raportez la ceas de glorios bilanț un consum mediu de cca 9 l GPL / 100 KM.
Întrucât am făcut astăzi primul plin de benzină după cel din august, înainte de montaj (perioadă în care alimentam de câte 50 ron când se aprindea portretul lui boc din bord), vreau să determin și o medie a consumului de benzină la 100 de km (ori 1000) parcurși , complementar  consumului de GPL.
Țin să aduc pe această cale un omagiu fierbinte și abundent acelui furnizor care a mărit prețul GPL, insistând ca și ceilalți să-i urmeze exemplul.
De vineri, de când " butan gaz " a forțat un 3,09 per litru de gaz, am mai făcut 2 plinuri la LUK OIL ( ăștia merită majusculele ) cu 2,69 ron / litru;  marți la orele 0 au majorat prețul GPL și aceștia din urmă, la 3,08 ron / litru.

Mark Twain

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #244 : 16.Dec.2010, 10:14:17 a.m. »
Si la noi in Bucale a ajuns la 6,2-6,9ron/L.
Am rugat un coleg de la investitii sa-mi arate cotatia gazului din piata.Iata cum arata acesta in anul in curs:

Go Terios!!!:)

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #245 : 16.Dec.2010, 10:45:14 a.m. »
Sper că nu e un mesaj expediat din 2011  cu 6,2 - 6,9 ron/litru, cred că  e vorba de 2,6 - 2,9 !
Iarăși nu pricep de ce se menține o diferență de preț atât de mare între sat și oraș ?!

Mark Twain

Offline Laurentiu

« Răspuns #246 : 16.Dec.2010, 10:47:21 a.m. »
...nu pricep de ce se menține o diferență de preț atât de mare între sat și oraș ?!
Descentralizarea isi spune cuvintul  ;).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #247 : 16.Dec.2010, 11:04:09 a.m. »
Scuze, sunt aiurit! :-)) :-))
era invers 2,62 - 2,69
Eu cred ca este diferenta pe zone.Daca stai in Iasi , Cluj Timisoara etc , nu inseamna ca esti la sat  :D
Go Terios!!!:)

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #248 : 16.Dec.2010, 12:10:15 p.m. »
Scuze, sunt aiurit! :-)) :-))
era invers 2,62 - 2,69

Ideea este că reușind să mențină, chiar pt câteva zile aceste prețuri în provincie, vor avea bărbăția politică să-l mărească și în capitală, cred eu !

Daca stai in Iasi , Cluj Timisoara etc , nu inseamna ca esti la sat  :D

Când asculți cum "grăiești câti un prim secretar di la Botșăni sau di la Iaș . Ori vrun șăf contabil..."  ;-)

Mark Twain

Offline Sakura77

« Răspuns #249 : 16.Dec.2010, 02:21:19 p.m. »
De garantie nu imi fac griji. GPL pun 100%, o sa dau un tel anonim la firma de leasing sa-i intreb, in caz ca raspunsul e NU, merg pe burta si imi pun oricum... Doar n-or sa vina sa imi ia masina?  Ideea e daca are cineva stag 300 sau altceva, sau sa merg pe BRC. A apucat cineva sa faca mai multi km cu vreo instalatie, sa se pronunte un pic in privinta ei? Sa nu trebuiasca reglata des, sa mearga bine, in parametrii.
eu am 15000 cu Landi renzo

totul este OK

referitor la pretul GPL , acum  este 2,69 l/litru in Pitesti

de la 1 ian se vor scumpi  toti carburantii iar ( creste acciza)

deci ... fericiti cei cu GPL
Sx4 1.6 GS 4WD