Păi nu prea văd niciun interes.
Instalație GPL nu-mi mai montez curând, în service avea 3 mașini în lucru și încă două în așteptare, vin clienți din județe limitrofe, are contract de mulți ani cu un dealer auto care nu anulează garanția mașinilor noi dacă au montat kit-ul GPL la firma respectivă...
S-a oferit omul să mă ajute dacă apar probleme întrucât are și interfața și softul de la BRC...Să nu bat drumul până la Buzău...
În lumea în care mă încăpățânez să trăiesc eu (deși totul în jur se năruie), oamenii mai au onoare, cuvânt, coloană vertebrală...Nu doar o bancnotă pe post de icoană și "dacă vând trăiesc, dacă nu vând mor!" în loc de "TATĂL NOSTRU".
Astăzi mi-am luat (cu greu) o zi liberă și am alergat cu mașina mea, de colo-colo, să-i rezolv cuiva plecat din țară niște probleme.
E adevărat, cu vreo 19 ani în urmă m-a ajutat și el într-o problemă importantă.
Cu siguranță nu voi ține minte că trebuie să dea o bere pt asta când va trece prin RO.
Am privilegiul să categorisesc oamenii din jurul meu după o groază de criterii; nu mi s-a impus încă să-i împart doar in furnizori, respectiv clienți.
Și sensei "montaj kit GPL" face parte din universul feeric în care mă încăpățânez să rămân prizonier...